מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה מגיל אפס- זליגה לצדדיםפאן21/08/2023
היי קובי,
קודם כל, תודה רבה על כל הזמן שאתה מקדיש בפורום, מייעץ ומשקיע בכל תגובה. יישר כוח!
אני עומדת לקראת רכישת עגלה חדשה ולאחר סיור ראשוני, יש משהו שמטריד אותי בכל העגלות מגיל אפס שראיתי. בכל העגלות שראיתי עד כה, במגוון חברות, כל הטיולונים ממש שטוחים בצדדים. אין דפנות גבוהות כמו בטיולונים לילדים גדולים יותר ואני ממש חוששת שהתינוקת תנזל לצדדים. האם החגורה באמת מספיקה כדי למנוע את זה? ממש מוזר. אני בוגרת עגלת תאומים לפני 8 שנים (בייבי מונסטרס) שהייתה כל כך תוחמת ועוטפת, שיכולתי לוותר על האמבטיות מגיל אפס. ועכשיו מסתכלת ונראה שהמגמה היא לשטח הכל, כנראה כדי להרוויח עגלות קלות יותר, אבל זה ממש מוזר בעיני. האם יש עגלה עם דפנות מוגבהות? ראיתי גם את הנונה, אינגליזינה, בוגבו ובכולן אין דופן תומכת... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה נכון אבל יש סיבה
קובי סופר21/08/2023שלום פאן,
זה נכון אבל יש סיבה. המונסטרס היא עגלה עם טיולון חד כיווני, לכן הבד עוטף את השלדה וכך נוצר סוג של קיר בד.
בעגלות יחיד יש מושב דו כיווני שצריך לפרק ולהרכיב ובשל כך, לא ניתן לעטוף עם הבד את השלדה.
יצרנים אכן נוטים לוותר על הכנפיים הצדידיות וחבל.
אפשר לבדוק את העגלות בייבי בוס שלנו, זה דווקא משהו שאני הקפדתי לשים. באינגלזינה אכן לא עשו כלל. בבי יש ממש בקטנה. בנונה גם יש יחסית באופן טוב. או לחלופין, לרכוש עגלה עם מושב חד כיווני. אני פחות ממליץ.
חגירה טובה וכל שאר הדגמים שצוינו, לדעתי לא יהוו בעיה. אולי האינגלזינה שווה בדיקה. מה שכן, אם יש אחיינים או תינוק בבית, אולי שווה לעשות את הבדיקה בחנות יחד איתם, אז תקבלו מדד נכון של איך זה יראה ביומיום.
אם אכן תהיה בעיה כזו בכל זאת, אפשר לרכוש מזרן עגלה כנפיים, זה מזרן עם תמיכה לצדדים שפותר את הבעיה ברוב המקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)