מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רכישת כסא בטיחות שלישיספיר21/08/2023
היי, אשמח לייעוץ
יש לי באוטו (סקודה יופי) כרגע 2 כסאות בטיחות.
הגדול בן 5.5 גובה 1.20 שוקל 22 יושב על ברייטקס מרתון,
הקטנה בת 3.5 גובה 90 שוקלת 14 יושבת על גרקו טרושילד, לקראת הולדת הילד השלישי רציתי לדעת מה היית ממליץ לי?
חשבתי לקנות בוסטר לגדול ולהעביר את הקטן לברייטקס או לגרקו.
הבעיה שמבחינת הגובה והגיל של הגדול שלי בוסטר רצועות כבר לא יתאים לו, והבנתי שקשה להשתמש ברצועות של הרכב כשיש 3 כסאות במושב.
אשמח לרעיון ועצה איזה כסא כדאי לקנות ואיך למקם את הכסאות. הבטיחות מאוד חשובה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי עדיין ממליץ על בוסטר רצועות
קובי סופר22/08/2023שלום ספיר,
הייתי עדיין ממליץ על בוסטר רצועות. אם אין שיקול תקציבי
הייתי ממליץ על ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
הוא מתאים עם רצועות עד 29 ק"ג ועד גובה 1.24. כלומר יש לכם עדיין טווח שימוש עם הרצועות, קצר יחסית, מעריך באזור השנה. לאחר מכן הוא הופך לבוסטר רגיל. זו האופציה הכי בטוחה לדעתי. אפשר לרדת במחירים ולרכוש גרקו נאוטילוס או טרנזישיין.
אופציה נוספת, פחות בטוחה, לרכוש בוסטר רגיל ללא רצועות, כאן מדובר על מחירים זולים משמעותית. אין בעיה כבר לעבור אליהם כעת אבל, בוסטר רצועות יהיה יותר בטיחותי כל עוד אפשר לעבוד עם הרצועות. לאחר מכן לא יהיה הבדל.
נכון, יהיה קשה מאוד לעבוד עם החגורה של הרכב בשלב של בוסטר אבל, לצערי אין פתרון קסם חוץ להחליף רכב שזה כבר הרבה יותר מורכב...
יש ילדים שקולטים מהר ויודעים לחגור את עצמם, לילדים יש ידיים הרבה יותר קטנות ולכן חלקם מצליחים לעשות זאת די בקלות, זה גם משהו ששווה לנסות ולבדוק בהמשך או כעת, אם תלכו על דגם ללא רצועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובה
ספיר22/08/2023במידה ונקנה את אחד מהכסאות שהצעת עם הרצועות, בעוד כשנה כשנצטרך להעביר אותו להיחגר עם הרצועות של הרכב הבנתי שיש עניין עם ילד שנרדם ברכב, שהוא נופל קדימה ואז החגורה נמשכת. הבנתי שיש כסאות בזוית שמונעת את זה. האם לכסאות שהזכרת יש את הזוית הזו?
ומבחינת מיקום ברכב, הילד הגדול עם הבוסטר צריך להיות באמצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לנאוטילוס יש הטייה
קובי סופר22/08/2023שלום ספיר,
לנאוטילוס יש הטייה. יש גם את מייפיט של צ'יקו שיש לו הטייה.
בכל מקרה, רוב הבוסטרים יקבלו הטייה מזווית המושב של הרכב. לכולם יש מגן ראש ענק שיתן תמיכה מעולה לראש. באם יהיה צורך אפשר לרכוש צווארונים שגם פותרים את הבעיה.
לגבי המיקום, אפשר בכל מקום ברכב, זה שיקול שלכם + התאמה לצרכים והנוחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)