בנוגע לתקנים לחפצים וצעצועים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בנוגע לתקנים לחפצים וצעצועים
    יעל
    22/08/2023

שלום קובי,
    הרבה מדובר בפורום הזה על תקנים לרהיטים הגדולים והעיקריים לתינוק.
    מה בעניין כל החפצים/טקסטילים/צעצועים הנוספים?
    האם צריך לדאוג מהחומרים מהם הם עשויים?
    למשל, אני רוצה להזמין מובייל מאליאקספרס אבל אני כבר לא יודע איפה צריך להחמיר ואיפה אפשר שלא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצעצועים גם יש תקנים

קובי סופר
    22/08/2023

שלום יעל,

לצעצועים גם יש תקנים. דווקא עלי אקספרס לדעתי אינו מקור טוב למוצרי תינוקות, בייחוד כאלו שבאים במגע ישיר עם התינוק.
    אמזון עוד יכול להיות אופציה טובה.

התקן בודק בעיקר חומרים, רעילות וכו'. צריך ספרי הוראות, מדבקות ואזהרות תואמות למוצר. כל אלו דברים שבסבירות מאוד גבוהה אין במוצרים מחו"ל וספציפית מעלי אקספרס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה להחמיר ואיפה אפשר שלא?

יעל
    23/08/2023

האם הכוונה שבדברים שעלולים להכנס לפה של התינוקת כדאי להחמיר, ובאילו שלא (כמו למשל מובייל) אפשר להקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי ברוב

קובי סופר
    23/08/2023

שלום יעל,

לדעתי ברוב אם לא בהכל. בטח ובטח בכל מה שהתינוק בא במגע, יש חומרים רעלים, פטאלטים וכו'. פוסלים לנו המון המון מוצרים על הדברים האלו.
    גם במובייל לא הייתי לוקח סיכון, זה אחד הצעצועים הכי מסוכנים שיש. היו בעבר לא מעט מקרים בעולם שהמובייל קרס, התפרק, נפל על התינוק וזה הוביל לפציעות ואף למקרי מוות.
    זה גם קרה במותגים ידועים שעבור תקינות וכו'. אז לא הייתי מסתכן במשהו שלוטה בערפל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו