מה דעתך על סייבקס מליו לתינוק שנולד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה דעתך על סייבקס מליו לתינוק שנולד
    איתי
    23/08/2023

הי קובי,
    אשמח לשמוע את חוות דעתך על עגלת סייבקס מליו + אמבטיה לתינוק שנולד.
    תודה רבה!
    איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ

קובי סופר
    24/08/2023

שלום איתי,

אני פחות ממליץ ממספר סיבות:
    היא מאוד בסיסית לטוב ולרע. הטוב שהמשקל צונח. הפחות טוב, אין רשת איוורור באמבטיה, ידית קבועה מחומר זול, גלגלים קטנים ובסיסיים ולכן יכול הניוד שלה די בינונית ותתאים בעיקר לעיר ולא הרבה מעבר.
    המושב מרשת, לדעתי זה מושב פחות מוצלח.
    החיסרון הכי גדול הוא בחוסר הידית המתארכת, מעבר לזה שאין אפשרות להתאים גובה, יש בעיה מרכזית. כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה, אם התינוק נרדם ורוצים להשכיב את המושב, במצב השוכב גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, זה אומר שהגב של המושב יהיה באזור הברכיים של מי שדוחף את העגלה. מעבר לאי נוחות להורה, אם פוגעים בגב עם הברכיים תהיה גם אי נוחות לתינוק. בנוסף, לא יהיה ניתן לתלות כלום על ידית האחיזה כי הכל יבוא במגע עם גב המושב.

לסיכום, אני חושב שמדובר במוצר שהיצרן רצה לעשות הכי קל שיש, חסך בהמון דברים כדי לקצץ את המשקל ולכן נוצר מצב שיש לא מעט חסרונות.
    אפשר לבדוק את דגם בייבי בוס פנתר שלנו. היא שוקלת רק 6.2 ק"ג, המחיר דומה למיילו אבל, מקבלים אמבטיה עם מזרן נושם, רשת איוורור, גגונים מוארכים, מושב יצוק מפלסטיק, דו כיווני כמובן, ידית מתארכת, גלגלים טיפה יותר טובים וכל הבדים יורדים לכביסה. החיסרון, היא נמכרת רק ברשת גולד בייבי שזו רשת למגזר החרדי כך שהיא לא נפוצה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו