מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת עגלה תינוק ראשוןנוי25/08/2023
היי,
אני מאוד מתקשה לבחור עגלה בגלל שאני מחפשת עגלה שהכיפול שלה יהיה קל ונוח , אני מאוד בעייתית ומסתבכת עם דברים כאלה, חשוב לי שהיא גם לא תהיה מאוד כבדה אחרי הקיפול שלה.
התלבטתי על הספורטליין פולד אבל הגלגלים שלה נראים לי נורא דקים ואני אוהבת ללכת המון וכנראה שהעגלה שתהיה לי תטייל לא מעט , אז אני מחפשת גם עגלה שגם בשלב הטיולון אפשר יהיה להרים אותה בקלות אם יש מדרגה או משהו ושהגלגלים יהיו מספיק חזקים, ושהיא תהיה נוחה גם כטיולון ולא רק עם האמבטיה .
ספורטליין סיילו לעומתה כבדה ברמה קיצונית ומאוד מסורבלת.
הייתה לי התלבטות על עגלה אינגליזינה אלקטרה שהייתה נראת ממש אחלה אבל הידית נשיאה של נראת מקובעת ככה שאפילו תיק לא ניתן יהיה לשים עליה .
יש עוד עגלות מומלצות למה שאני מחפשת ?
התקציב שלי או עד 4000 שקל אבל אפשר קצת יותר אם יהיה משהו שממש יענה לדרישות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי בוס בובקט
קובי סופר27/08/2023שלום נוי,
ממליץ לבדוק את העגלות שלנו. בעיקר בייבי בוס בובקט.
לדעתי עונה באופן מושלם לדרישות:
1. היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג שלדה וטיולון, זה יותר מקילו פחות מהפולד!
2. הקיפול כמו של סיילו ולא כמו של פולד, יותר נוח.
3. הגלגלים גדולים יחסית ומגומי מלא לכן מקבלים יכולת ניוד מופלאה.
4. יש ידית מתארכת, כל הבדים יורדים לכביסה, יש 5 שנות אחריות.
יש חיסרון מרכזי אחד, היא לא נפוצה בהרבה חנויות, אפשר למצוא בעיקר בחנויות למגזר החרדי: בני ברק, ירושלים, בית שמש וכו'. שם היא כיום העגלה הכי נמכרת שיש.
לכן צריך קצת להתאמץ בשביל לראות אותה פיזית אבל לדעתי זה שווה כי זו התמורה הכי טובה לכסף!
נכון, אני משוחד כי אלו עגלות שאני פיתחתי אז כמו תמיד, להתנסות פיזית עם העגלה, לנייד בחנות ומחוצה לה עם משקל של תינוק 12 ק"ג לפחות, לקפל לבד עם המושב פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים את העגלה במצב מקופל, לבדוק ברכב וכך לקבל החלטה מושכלת לגבי המוצר, האם הוא עונה לכם לדרישות או לא. להשוות למוצר אחר, תמיד לעשות את אותה הבדיקה. כך תראו איזה מוצר יותר טוב.
לא להתבסס על המלצות מוכרנים שיש להם אינטרס למכור מה שטוב לעסק ולא בהכרח מה שטוב לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי שאני אוכל לראות את העגלה איפה שהוא באזור צפון חיפה ?
נוי27/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש בסופר בייבי חיפה
קובי סופר27/08/2023שלום נוי,
יש בסופר בייבי חיפה, נקראים גם צוציק כיום. אפשר לראות שם.
כפי שאני רושם לכולם: אני ממליץ לא להסתמך עלי או על אנשי המכירות בחנויות. לשים משקל של תינוק בפולד/סיילו/בובקט לדוגמא. כ-12 ק"ג לפחות. לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה אם מתאפשר. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל לבד עם הטיולון, פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקפול עם הטיולון. לבדוק ברכב.
ככה תקבלו תמונה של איך יראה היומיום שלכם עם כל אחת מהעגלות, כך יהיה יותר קל לקבל החלטה של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)