עזרה בבחירת עגלה תינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה תינוק ראשון
    נוי
    25/08/2023

היי,
    אני מאוד מתקשה לבחור עגלה בגלל שאני מחפשת עגלה שהכיפול שלה יהיה קל ונוח , אני מאוד בעייתית ומסתבכת עם דברים כאלה, חשוב לי שהיא גם לא תהיה מאוד כבדה אחרי הקיפול שלה.
    התלבטתי על הספורטליין פולד אבל הגלגלים שלה נראים לי נורא דקים ואני אוהבת ללכת המון וכנראה שהעגלה שתהיה לי תטייל לא מעט , אז אני מחפשת גם עגלה שגם בשלב הטיולון אפשר יהיה להרים אותה בקלות אם יש מדרגה או משהו ושהגלגלים יהיו מספיק חזקים, ושהיא תהיה נוחה גם כטיולון ולא רק עם האמבטיה .
    ספורטליין סיילו לעומתה כבדה ברמה קיצונית ומאוד מסורבלת.
    הייתה לי התלבטות על עגלה אינגליזינה אלקטרה שהייתה נראת ממש אחלה אבל הידית נשיאה של נראת מקובעת ככה שאפילו תיק לא ניתן יהיה לשים עליה .
    יש עוד עגלות מומלצות למה שאני מחפשת ?
    התקציב שלי או עד 4000 שקל אבל אפשר קצת יותר אם יהיה משהו שממש יענה לדרישות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי בוס בובקט

קובי סופר
    27/08/2023

שלום נוי,

ממליץ לבדוק את העגלות שלנו. בעיקר בייבי בוס בובקט.
    לדעתי עונה באופן מושלם לדרישות:
    1. היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג שלדה וטיולון, זה יותר מקילו פחות מהפולד!
    2. הקיפול כמו של סיילו ולא כמו של פולד, יותר נוח.
    3. הגלגלים גדולים יחסית ומגומי מלא לכן מקבלים יכולת ניוד מופלאה.
    4. יש ידית מתארכת, כל הבדים יורדים לכביסה, יש 5 שנות אחריות.

יש חיסרון מרכזי אחד, היא לא נפוצה בהרבה חנויות, אפשר למצוא בעיקר בחנויות למגזר החרדי: בני ברק, ירושלים, בית שמש וכו'. שם היא כיום העגלה הכי נמכרת שיש.
    לכן צריך קצת להתאמץ בשביל לראות אותה פיזית אבל לדעתי זה שווה כי זו התמורה הכי טובה לכסף!
    נכון, אני משוחד כי אלו עגלות שאני פיתחתי אז כמו תמיד, להתנסות פיזית עם העגלה, לנייד בחנות ומחוצה לה עם משקל של תינוק 12 ק"ג לפחות, לקפל לבד עם המושב פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים את העגלה במצב מקופל, לבדוק ברכב וכך לקבל החלטה מושכלת לגבי המוצר, האם הוא עונה לכם לדרישות או לא. להשוות למוצר אחר, תמיד לעשות את אותה הבדיקה. כך תראו איזה מוצר יותר טוב.
    לא להתבסס על המלצות מוכרנים שיש להם אינטרס למכור מה שטוב לעסק ולא בהכרח מה שטוב לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי שאני אוכל לראות את העגלה איפה שהוא באזור צפון חיפה ?

נוי
    27/08/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בסופר בייבי חיפה

קובי סופר
    27/08/2023

שלום נוי,

יש בסופר בייבי חיפה, נקראים גם צוציק כיום. אפשר לראות שם.
    כפי שאני רושם לכולם: אני ממליץ לא להסתמך עלי או על אנשי המכירות בחנויות. לשים משקל של תינוק בפולד/סיילו/בובקט לדוגמא. כ-12 ק"ג לפחות. לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה אם מתאפשר. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל לבד עם הטיולון, פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקפול עם הטיולון. לבדוק ברכב.
    ככה תקבלו תמונה של איך יראה היומיום שלכם עם כל אחת מהעגלות, כך יהיה יותר קל לקבל החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו