כסא אוכל בייבי בוס פלומה או טוויגי באפלו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא אוכל בייבי בוס פלומה או טוויגי באפלו
    חנה
    27/08/2023

שלום,
    ראיתי באתר שיש לכם כיסא אוכל חדש בייבי בוס פלומה. הוא נראה לי ממש כמו טוויגי באפלו שראיתי בחנות. מה ההבדלים ביניהם?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא נראה דומה אבל הוא שונה

קובי סופר
    27/08/2023

שלום חנה,

הוא נראה דומה אבל הוא שונה. כמובן שאני משוחד למוצר שלי ולכן אני תמיד ממליץ, לא להסתמך עלי, לעשות את הבדיקות לבד.

בכל מקרה ההבדלים:
    פלומה מואשר לשימוש מגיל לידה. טוויג מגיל חצי שנה.
    לפלומה 8 מצבי גובה. טוויגי 7.
    בפלומה המגש ניתן לכיוון (הרחקה/הקרבה/הוצא) ביד אחת.
    בפלומה המגש מתקפל כלומר, שרוצים לקפל את הכיסא, ניתן לקפל את המגש ואז הקיפול יותר קטן. בטוויגי או שמשארים ואז המגש בולט או, מפרקים ואז וצריך לתכופף ולתלות על ווים בחלק התחתון והאחורי של הכיסא. כלומר עוד כמה פעולות שפלומה אין בהן צורך.
    בפלומה מסילות המגש פנימיות, בטוויגי חיצוניות, לדעתי זה מגן טוב יותר מהיתפסות אצבעות אם ההורה עייף ולא שם לב.
    אני לא יודע בוודאות, צריך לבדוק זאת, בפלומה יש 2 מגשים בטוויגי לדעתי רק 1. המגש השני נשלף/מתחבר בקלות למגש הראשי, אין לו משקל ולכן יותר קל ונוח לשטוף אותו בכיור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו