מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון נשכב לתינוקת בת 3 חודשיםאפרת27/08/2023
היי קובי,
רכשנו עגלת יויו אמבטיה וטיולון, הבת שלי בת 3 חודשים ב"ה וכרגע נראה שהאמבטיה אוטוטו קטנה לה וגם לה כל כך ביטחותית כי היא התחילה להתהפך, הבעיה שהטיולון של היויו לא נשכב ומתאים מגיל 6 חודשים לפי מה שהבנתי.. האם כדאי לקנות טיולון חדש שנשכב 180 מעלות בשביל 3 חודשים? יש לך המלצה לטילון כזה ? נורא חשוב לנו שהטיולון יהיה קל וקומפקטי כי אנחנו גרים בקומה 4 . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חבל שלא שאלתם כאן לפני שרכשתם
קובי סופר28/08/2023שלום אפרת,
חבל שלא שאלתם כאן לפני שרכשתם. זו אחת הסיבות המרכזיות שאני לא ממליץ על היויו.
אני ממליץ לרכוש עגלה חדשה. הסיבה השנייה שאני לא ממליץ על היויו הוא המושב החד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים, יש יתרונות עצומים לכך שתינוק יושב מול ההורה עד גיל שנה +. ביויו או כל טיולון חד כיווני זה לא מתאפשר.
לצערי אין בשוק טיולונים דו כיווניים למעט דגם אחד של סייבקס. שאר האופציות הם טיולונים של עגלות שזה סיפור יקר. או לחלופין רכישת עגלה שלמה עם אמבטיה.
אם אם בכל זאת רק טיולון, סייבקס איזי S פלוס טוויסט לדעתי האופציה הכי טובה. הוא דו כיווני, עם שכיבה טובה, מתקפל נוח וקטן כמעט כמו יויו. מבחינת משקל הוא 2 וחצי ק"ג יותר מהיויו. יש להם גרסא ללא הS יותר קלה אבל, לדעתי הטיולון לא מוצלח כי הגלגלים קטנים ובשילוב המבנה והמשקל יכולת הניוד לא טובה בעיניי.
אם הולכים על עגלה, אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס פנתרה שלנו. היא יצירת מופת הנדסית לדעתי.
מקבלים עגלה במשקל של יויו 6.2 ק"ג לשלדה וטיולון אבל מה שמקבלים בניגוד ליויו:
אמבטיה גדולה ומרווחת עם גגון ענק, מזרן נושם, יצוקה מפלסטיק ולכן חזקה ומגינה יותר.
טיולון דו כיווני, אחד המרווחים בשוק! אחד הארוכים בשוק, שכיבה כמעט מלאה, מאושר מגיל לידה!
שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך. גגון ענק, ידית מתארכת, סל גדול, מדרך רגליים מתכוונן ומעקה. בקיצור, המון דברים שאין ביויו והמשקל די זהה, גודל הקיפול טיפה יותר גדול מהיויו אבל מדובר בעגלה פול סייז ולא טיולון מיני.
היא לא זולה ועולה כמו יויו חדשה אפילו מעט יותר.
היא לא זמינה בהרבה חנויות רק ברשת גולד בייבי שזו רשת למגזר החרדי ובחנות מקס בייבי באור יהודה.
ההמלצה שלי, למכור את היויו כיד 2 ולרכוש עגלה חדשה, זה יהיה הרבה יותר נכון לתינוקת לדעתי. ואם לא, אז הסייבקס שהמלצתי או אולי, בוגבו בי טיולון מיד 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)