ציקו נקסט פיט מקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ציקו נקסט פיט מקס
    תמר
    28/08/2023

היי קובי,

יש לך חוות דעת על הציקו נקסט פיט מקס לעומת הרגיל?
    הבת שלי ארוכה יחסית והבנתי שזה עם הארכה ברגליים וכל מיני שיפורים של בד נושם וכו מול הרגיל, ראיתי בדוח מבחני בטיחות שהוא קיבל 2 נקודות פחות מהציקו נקסט פיט הרגיל . זה משמעותי לדעתך או שאפשר לקנות את המקס?
    כמוכ יודע אם מבחינת רוחב הכסא והמקום שהוא תופס ברכב זה אותו דבר?

תודה רבה
    תמר

תודה
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציקו נקסט פיט מקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין הבדל משמעותי בינו לרגיל מלבד התוספת

קובי סופר
    28/08/2023

שלום תמר,

אין הבדל משמעותי בינו לרגיל מלבד התוספת לרגליים.
    כל השאר הבדלים זניחים ולא משמעותיים. לגבי הרוחב, גם כאן, זה זהה. הסיבה להארכה היא התקנה נגד הכיוון, מי שרוצה למשוך ככל שאפשר, התוספת מאפשרת לילדים לשבת בנוחות מבלי שהרגליים יתקעו במשענת הגב של הרכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחני ריסוק

איתי
    28/08/2023

גם אני בדיוק מתלבט בין שניהם, אם כך למה כתוב באתר עצמו של צ'יקו שהרגיל מדורג מקום ראשון והמקס במקום שלישי???

האם באמת יש עדיפות לקחת את הרגיל?

תודה,
    איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל זניח

קובי סופר
    29/08/2023

שלום איתי,

ההבדל זניח. זה לא שפער הבטיחות עצום. הפער ממש זניח. השאלה אם בכלל יש צורך במקס?
    המטרה והסיבה המרכזיים לרכוש אותו הם אפשרות התקנה נגד הכיוון עם יותר נוחות לתינוקות.
    בסך הכל, גם הזיפ הרגיל יכול להיות נגד הכיוון עד אותם משקלים וגובה. ההבדל היחידי שבמקס, בגלל אזור רגליים ארוך יותר, רגלי התינוקות לא יגעו או לא יתקפלו בגלל מגע עם משענת גב הרכב.
    אז, אם מטרתכם להתקין נגד הכיוון ככל שניתן, אני ממליץ ללכת על המקס, הבדל הדירוג זניח ומצד שני, ילדים/תינוקות שיושבים נגד כיוון הנסיעה יותר בטוחים מאשר אלו שעם!
    משמע, שלמרות שהזיפ הרגיל דורג יותר גבוה, אם יש לי תינוק בן שנה וחצי והוא בזיפ הרגיל עם כיוון הנסיעה. לעומת זאת אותה סיטואציה עם הזיפ מקס רק שהכיסא נגד כיוון הנסיעה.
    בשני המקרים עוברים תאונה זהה, התינוק בזיפ מקס יהיה יותר בטוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו