מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בייביביורן סינרג'י או וואןשני28/08/2023
היי קובי,
יש לי תינוקת בת חודש ושלושה שבועות ועד עכשיו היינו עם מנשא לופיקס, עכשיו עוברות למנשא ילקוט. יש לי את הבייביביורן סינרג'י שקיבלתי אבל הבנתי שהוא פחות מומלץ בגלל הפיסוק. האם זה משמעותי או שההבדל בינו לבין הוואן זניח ולהשאר עם הסינרג'י?
תודה!!
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הוואן עדיף
קובי סופר29/08/2023שלום שני,
לדעתי הוואן עדיף. אכן תנוחת הפיסוק עדיפה. בסינרג'י הרגליים מתוחות מטה. היות והיה לבני את הסינרג'י ואחרי שיועצת התפתחותית ואורטופדית אמרו את אותו הדבר, זנחנו את הסינרג'י. שהייה ארוכה עם רגליים ישרות, עלולים לעכב את התפתחות הזחילה.
יש לציין שאין בעיה עם הסינרג'י!
הוא גם מעולה לגילאים היותר בוגרים, לדעתי אחד המנשאים הכי נוחים שיש להורים! וכן, גם לתינוקות. למעט החיסרון של התנוחה.
אז לדעתי אפשר להשתמש בסינרג'י אבל, הוואן עדיף לגילאים צעירים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שני31/08/2023תודה רבה על התשובה המפורטת!
אני אחליף את המנשא, רציתי לשאול האם ישמנשא שאפילו עדיף על הוואן לגיל הזה והלאה?
תודה 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש את דגמי ארגו
קובי סופר31/08/2023שלום שני,
יש את דגמי הארגו שחלקם עם תנוחת ערסול. חלק מראש מובנים כך וחלק מצריכים רכישת מתאם.
אני לא יודע לומר מה עדיף, תנוחת ערסול או תנוחת פיסוק, ששאלתי יועצות התפתחות, אמרו לי ששתי התנוחות מעולות להתפתחות.
ההמלצה שלי, לגשת לחנות, למדוד עם התינוק, לטייל רבע שעה עם כל מנשא בחנות, ככה תראו מה נוח לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)