בייביביורן סינרג'י או וואן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייביביורן סינרג'י או וואן
    שני
    28/08/2023

היי קובי,
    יש לי תינוקת בת חודש ושלושה שבועות ועד עכשיו היינו עם מנשא לופיקס, עכשיו עוברות למנשא ילקוט. יש לי את הבייביביורן סינרג'י שקיבלתי אבל הבנתי שהוא פחות מומלץ בגלל הפיסוק. האם זה משמעותי או שההבדל בינו לבין הוואן זניח ולהשאר עם הסינרג'י?
    תודה!!
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי הוואן עדיף

קובי סופר
    29/08/2023

שלום שני,

לדעתי הוואן עדיף. אכן תנוחת הפיסוק עדיפה. בסינרג'י הרגליים מתוחות מטה. היות והיה לבני את הסינרג'י ואחרי שיועצת התפתחותית ואורטופדית אמרו את אותו הדבר, זנחנו את הסינרג'י. שהייה ארוכה עם רגליים ישרות, עלולים לעכב את התפתחות הזחילה.
    יש לציין שאין בעיה עם הסינרג'י!
    הוא גם מעולה לגילאים היותר בוגרים, לדעתי אחד המנשאים הכי נוחים שיש להורים! וכן, גם לתינוקות. למעט החיסרון של התנוחה.
    אז לדעתי אפשר להשתמש בסינרג'י אבל, הוואן עדיף לגילאים צעירים יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

שני
    31/08/2023

תודה רבה על התשובה המפורטת!
    אני אחליף את המנשא, רציתי לשאול האם ישמנשא שאפילו עדיף על הוואן לגיל הזה והלאה?
    תודה 🙏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש את דגמי ארגו

קובי סופר
    31/08/2023

שלום שני,

יש את דגמי הארגו שחלקם עם תנוחת ערסול. חלק מראש מובנים כך וחלק מצריכים רכישת מתאם.
    אני לא יודע לומר מה עדיף, תנוחת ערסול או תנוחת פיסוק, ששאלתי יועצות התפתחות, אמרו לי ששתי התנוחות מעולות להתפתחות.
    ההמלצה שלי, לגשת לחנות, למדוד עם התינוק, לטייל רבע שעה עם כל מנשא בחנות, ככה תראו מה נוח לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו