מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס איזי S פלוס טוויסט 2אורי29/08/2023
הי קובי,
רציתי לרכוש את העגלה הנ"ל מכיוון שהיא די עונה לצרכים שלי.
כשהגעתי לחנות ראשונה (רשת גדולה) וביקשתי אותה אמר לי המוכר שהם הפסיקו להביא את הדגם הזה ספציפית של סייבקס, לא שאלתי למה והלכתי לחפש אותה בחנות אחרת.
בחנות שניה (חנות פרטית) אמר לי המוכר שהפסיק להביא את הדגם הזה כי חוזרים איתו עם המון תקלות.
בחנות שלישית (שוב רשת גדולה) ביקשתי לראות אותה ואמר לי המוכר אותו הדבר בדיוק שהם לא מביאים אותה כי לקוחות חוזרים עם הרבה תקלות, וכששאלתי מה לדג' אמר למשל שמושב הטיולון הופך ל190 מעלות ועוד תקלות..
ראיתי שאתה דווקא ממליץ עליה והיא אכן מתאימה לי אבל אני ממש חושש בגלל דברי המוכרים.
אשמח לשמוע את חוות דעתך, האם שמעת על זה? האם בכל זאת כדאי לי להמר?
תודה רבה,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ בלית ברירה לא כי הוא טוב
קובי סופר29/08/2023שלום אורי,
אני ממליץ בלית ברירה לא כי הוא טוב. לצערנו אין בשוק טיולונים דו כיווניים. הסייבקס נכון להיום הוא היחיד. האופציה האחרת היא לרכוש עגלה. כאן כבר מדובר בסיפור יקר ולא הכי פרקטי.
עוד אופציה זה לרכוש טיולון חד כיווני. לכן, אם צריך טיולון לפני גיל שנה, סביר שאמליץ על הסייבקס.
לגבי החנות, הדגם הספציפי הזה שווק בלעדית בשילב לכן מה שאמר בעל החנות אינו מידע אישי. הייתה בעיה בדגם החד כיווני אבל המושב שונה בדגם הדו כיווני.
לגבי הפסקת השיווק, צריך לברר עם היבואן, זה המידע הכי נכון. כפי שאני אומר תמיד, לבעלי חנויות ואנשי מכירות יש אינטרס למכור כאן ועכשיו, מה שיש להם למכור ולא בהכרח מה שחסר במלאי או טוב ללקוח.
הסיבה שזה הטיולון היחידי הדו כיווני בשוק לדעתי נועצה בכך שאין ביקוש למוצר כזה. אנחנו העברנו תקן למוצר דומה ולאחר סקר שוק קטן הבנו שאין ביקוש למוצר כזה בשוק.
אנשים מעדיפים מוצר חד כיווני למרות שזו טעות לדעתי.
לסיכמו של דבר, מדובר בטיולון סביר. לא טוב ולא גרוע. יש יותר פרקטיים ממנו, יש יותר נוחים ממנו לתינוקות, לניוד וכו' אבל זה או טיולון חד כיווני או, עגלה עם אמבטיה וגם אם ימכרו לכם ללא אמבטיה, עדיין יהיה סיפור יקר יחסית וסביר שיצריך רכישת טיולון נוסף בהמשך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)