כסא אוכל מאושר מתחת לגיל חצי שני?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא אוכל מאושר מתחת לגיל חצי שני?
    גפן
    31/08/2023

שלום,
    איזה דגמים של כיסאות אוכל מאושרים לתינוקת פחות מחצי שנה? מגיל 4 חודשים להתחיל טעימות ולשתות מבקבוק. עם שכיבה טובה כמובן.
    אשמח לדגמים יוצר זולים (עד 500 ש"ח) וגם יותר יקר אם יש משהו שווה (לא יותר מ850 ש"ח בכל זאת).
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע לענות בוודאות

קובי סופר
    31/08/2023

שלום גפן,

אני לא יודע לענות בוודאות כי אני לא מכיר מה אושר על ידי מכון התקנים ואיך. את זה צריך לברר מול המכון.

אני כן יודע לומר שלכיסא אוכל שלנו של בייבי בוס דגם פלומה, יש אישור מכון התקנים לשימוש מגיל לידה.
    הוא זול מאוד כרגע במבצעי ראש השנה, אפילו פחות מ-400 ש"ח בחנויות ואתרי אונליין מסוימים.
    לדעתי התמורה הכי טוב לכסף אבל, אני קצת משוחד אז ממליץ תמיד לבדוק לבד.
    אני מניח שאותו כנ"ל לאינפנטי אניס כי זה כיסא מאוד דומה. אז סביר שמאושר מלידה. הוא יותר יקר מהבייבי בוס.
    לגבי כל השאר, צריך להיסגר על הדגם מסוים ולברר מול מכון התקנים כיצד אושר או, לבדוק בספר ההוראות, גם שם אמור להיות מצוין מאיזה גיל המוצר מתאים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו