מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת תינוק קלה ובמחיר נורמלימאי02/09/2023
מעוניינת בעגלה עד 3000, קלה,מתקפלת בקלות וקומפקטית, הטיולון מגיע למצב שכיבה
מתלבטת בין אינגליזינה אלקטרה , יויו (לא כל כך אהבתי את הבדים), וספורטליין לא סגורה על איזה דגם לבחור, מה ממליץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ספורטליין לא קלות למעט דגם פולד
קובי סופר03/09/2023שלום מאי,
ספורטליין לא קלות למעט דגם פולד שהוא לדעתי הכי פחות מוצלח שלהם. שאר הדגמים מעל 11 ק"ג, זה נחשב כבר על גבול הכבד. בכל אופן מספורטליין לדעתי עדיף ללכת על הסיילו XL או הבייסיק. הן כבדות אבל הרבה יותר מוצלחות בניוד, בקיפול, תפעול מהפולד.
על יויו אני בכלל לא ממליץ! אם הייתי צריך לבחור עגלה לילדים שלי, עגלות מסוגה בכלל לא היו עולות על הפרק.
הטיולון מאושר לשימוש מגיל חצי שנה! האמבטיה די קטנה, ברוב המקרים שראיתי החזיקה ל-3 עד 4 חודשים. מה עושים בין לבין?
כמוכן, הטיולון שלה חד כיווני, אני מראש לא ממליץ על עגלות שבהן התינוק לא מול ההורה עד גיל שנה או יותר. יש יתרונות עצומים לכך שהתינוק מול ההורה גם בשלב הטיולון.
האלקטה עונה לדרישות, היא קלה מאוד רק 8 ק"ג עם טיולון. יש בה פשרות כדי להגיע למשקל אבל היא עונה לכל מה שרשמת.
הייתי ממליץ לבדוק גם את עגלות בייבי בוס שלנו:
בובקט שוקלת 8.2 ק"ג עם טיולון. הרבה יותר נוחה לניוד מהאלקטה לדעתי, יש ידית מתארכת שאין באלקטה, הקיפול יותר קטן והמחיר באזור התקציב.
יש גם דגם זהה יותר קל בשם פנתרה, ההבדל שהגלגלים יותר קטנים ופשוטים וזה מוריד 2 ק"ג מהשמקל והיא שוקלת 6.2 ק"ג די במשקל היויו, להבדיל מהיויו מקבלים אמבטיה יותר גדולה, טיולון מאושר לשימוש מגיל לידה, דו כיווני, ידית מתארכת, מעקה, מדרך רגליים מתכוונן, גגונים יותר גדולים והמחיר די זהה ליויו. החיסרון הגדול שלא ניתן לראות את העגלות בהרבה חנויות.
רק ברשת גולד בייבי שזו רשת למגזר החרדי או בחנות מקס בייבי באור יהודה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי03/09/2023תודה על המענה.
אם מתעלמים מעניין המשקל מה הייתה ממליץ לי ספורטליין או אלקטה
ואיפה יש את ביבי בוס באזור הגליל המערבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי ספורטליין
קובי סופר03/09/2023שלום מאי,
לדעתי ספורטליין. באמבטיה יש לאינגלזינה יתרון קל וכמובן גם במשקל.
בשלדה והטיולון, הספורטליין עדיפה לדעתי.
בשלדה יש ידית מתארכת, זה גם יותר נוח בהתאם לגובה ההורים.
כאשר היא פתוחה עד הסוף, הרבה יותר קל לעלות ולרדת ממדרכה גבוהה, פחות צריך להפעיל מאמץ. כאשר יש 2 ילדים ואחד מהם על טרמפיסט. כשיש ידית מתארכת הוא נמצא בתוך הידית. כאשר אין, הוא נמצא מאחורי הידית מה שאומר שההורה צריך ללכת בצורה לא נוחה רחוק מהעגלה.
ואז יש את החיסרון הכי ענק בכל הסיפור. באלקה כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה. ממליץ לגשת לחנות ולהשכיב כדי להבין מה הבעיה בזה.
כאשר הולכים כך עם העגלה אז הברכים של דוחף העגלה עלולות להיתקל במושב במהלך ההליכה.
אי אפשר לתלות דברים על הידית כי הם יפגעו במושב והתינוק.
לדעתי הנדסה לא מוצלחת של היצרן.
בספורטליין יש גלגלי גומי, זה מקנה הליכה יותר נוחה, יותר רכה עם בלאי הרבה יותר נמוך לגלגלים. כמוכן הנסיעה יותר שקטה.
מושב האלקטה רחב מאוד ואין לו כנפיים צדדיות, לדעתי זה חיסרון כי אין מה שיתחום תינוק שקשה לו להחזיק עצמו.
לגבי בייבי בוס, זה רק להגיע לאזור חיפה לחנות סופר בייבי או, לגולד בייבי ברכסים. לדעתי זה שווה את המאמץ מכיוון שכל היתרונות שציינתי בספורטליין קיימים בבייבי בוס רק שיורדים 4 ק"ג במשקל! כמוכן מקבלים 5 שנות אחריות לעומת שנה ספורטליין. כמוכן כל הבדים יורדים 100$ לכביסה הכל כולל הכל, ברוב העגלות רק חלקים מסויימים יורדים.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)