מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות סייבקס ובוגבונועה03/09/2023
מחפשת עדלה יציבה, נוחה לתינוק ושתמש אותי לעוד ילדים בהמשך.
רוצה עגלה לא כבדה ומסורבלת במיוחד, יכולת קיפול טובה, ופרקטית
הלכתי למקום אחד שהיה בו מיוס 3 ובוגבו ב6, התרשמתי מהן אבל עדיין רוצה לראות עוד דגמים אחרים , איזה דגמים אתה ממליץ לי לבדוק שעונות לציפיות שלי ואולי במחיר יותר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי בוס
קובי סופר03/09/2023שלום נועה,
אני תמיד ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו.
לדעתי העגלות שלנו מספקות מקסימום תמורה למחיר. הן עולות כמעט מחצית מבוגבו וסייבקס.
מקבלים יכולת ניוד עדיפה על שתיהן בזכות גלגלים יותר גדולים וצמיגים יותר איכותיים, מנגנון קיפול יותר נוח. אמבטיה מרווחת, טיולון מרווח יצוק מפלסטיק כמו בבי, ידית מתארכת כמו בבי, משקל קל משתיהן, כל הבדים יורדים 100% לכביסה לא חלקים אלא ממש הכל. יש 5 שנות אחריות מלאות בלי כוכביות והרשמות באתר. לסיכום: מוצר יותר טוב לדעתי ובהרבה פחות.
עכשיו, אני משוחד, אלו עגלות שלי, פיתוח שלי, שיווק שלי ולכן מן הסתם יש לי אינטרס להמליץ עליהן!
אז אני תמיד רושם, לא להסתמך עלי. לגשת לחנות, לעשות את הבדיקות לבד ולקבל החלטה.
ראשית, לשים בכל עגלה משקל של תינוק כ-12 ק"ג לפחות, זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה.
לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה כאשר הידית פתוחה עד הסוף (במיוס זה לא אפשרי כי הידית קבועה). לנסות לקפל כל אחת לבד, פעם שהטיולון פונה אליכם ואז לפתוח. לאחר מכן לקפל שהטיולון פונה לכיוון הנסיעה ואז לפתוח. להרים את העגלות עם המושב במצב מקופל להרגיש משקלים. לבדוק ברכב. לאחר כל אלו תחליטו לבד מה נכון לכם. ממליץ לעשות את כל הדברים שציינתי לבד, ללא איש מכירות לצידכם.
אם בכל זאת בי 6 או מיוס 3. לדעתי הבי עדיפה. מלבד האמבטיה שזה החיסרון הגדול בבי, היא קטנה ומבד לא מגן. השלדה עדיפה כי יש ידית מתארכת. מושב הטיולון יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה ממושב רשת כמו במיוס. כמוכן, רשת עלולה להיקרע וזהו חלק שלא מכוסה באחריות.
הגלגלים בבי יותר איכותיים ולכן לדעתי היא יותר נוחה לניוד, בשילוב הידית המתארכת שאיתה יותר קל לעלות ולרדת ממדרכה גבוהה הבי תהיה יותר נוחה ביומיום לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)