עגלה משולבת המתאימה לשטח או כבישים משובשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת המתאימה לשטח או כבישים משובשים
    אלינה
    03/09/2023

היי קובי,
    אשמח להתייעץ איתך. קראתי המון פה בפורום והולכת כבר לאיבוד,לא מצליחה להסגר על עגלה שתתאים לצרכים שלנו.
    אנחנו גרים בישוב קטן, כך שיש פה גם דרכים משובשות ולא סלולות. כך שאחד הדברים החשובים לי שתהיה עגלה יציבה עם עבירות טובה בכל שטח ושהתינוק לא מטלטל בפנים.
    אך אם זאת מחפשת גם עגלה לא כבדה מאוד ונוחה לקיפול.( יודעת שזה שני קריטריונים שמתנגשים). מתניידים הרבה ברכב אז שלא יהיה כבד להרים כל פעם לאוטו. היה לנו פעם בוגבו קמיליון שהעניין של לפרק את הטיולון מהשלדה כל קיפול של עגלה שבר אותנו בסוף.
    שקלנו את האי בי סי דיזיין סלסה בזכות העבירות שלה אבל הבנתי שהיא לא מתקפלת יחד עם הטיולון כשהוא פונה כלפני ההורה ומסורבלת.
    האם יש לך רעיונות מה יכול להתאים לדרישות שלנו? אין הגבלה של תקציב, מתכננת לקנות יד שניה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפי שהבנת אף עגלה לא תהיה מושלמת

קובי סופר
    03/09/2023

שלום אלינה,

כפי שהבנת אף עגלה לא תהיה מושלמת.
    הסלסה נניח מושלמת בניוד לדעתי והקפיצים שלה עובדים מושלם במניעת טלטלות. עם זאת היא כבדה, גדולה בקיפול, לא מתקפלת באמת עם המושב שהוא פונה אליכם. בקיצור, מעולה לתינוק, ההורה צריך לעבוד קשה יותר לעומת עגלות אחרות.

אפשר לבדוק את דגמי פג פרגו בוק S קצת מיושנות אבל נוחות לניוד, אין להן קפיצים טובים אבל הגודל של הגלגל והחומר יעזרו קצת. הקיפול קל שבקלים עם המושב לשני הכיוונים.

עוד אופציה דומה לפג אבל קלה יותר במשקל, בייבי בוס טייגר שלנו. לקוחות שלי מספרים לי שהיא מתניידת בדרכים סופר קשות בלי בעיה. היא סופר קלה פחות מ-9 ק"ג, סופר נוחה לקיפול עם המושב לשני הכיוונים. לא יקרה. לדעתי יותר נוחה לניוד מהקמיליון כך שאם הקמיליון עבדה טוב, גם הטייגר תעבוד מעולה.
    הפלוס גם בפג וגם בטייגר, הן יחסית לא יקרות ולכן אפשר לרכוש חדש ולא יד 2.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו