ציוד לתינוק ראשון- הולכת לאיבוד עם כל ההצעים

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • ציוד לתינוק ראשון- הולכת לאיבוד עם כל ההצעים
    רינה
    03/09/2023

    היי
    שלום לך ותודה על המאמצים שאתה משקיע בנו. אני ובן זוגי נהפוך להורים לפעם הראשונה, ואין לנו עם מי להתייעעץ לגבי הדברים האלה ואני הולכת לחפור לך (מתנצלת מאוד)
    1) איזו עגלה את ממליץ לי לתינוק ראשון, חשוב לי יציבות ונוחות לילד, ונוחות לי ולבן זוגי, מבחינת קיפול + ומקום בבגאז. (יש לי רכב פולו)
    אין הגבלת תקציב אבל רוצה משהו טוב שיחזיק מעמד לילדם הבאים.
    2)סל קל כדאי או עדיף כסא ביטחותי מגיל 0, או גם וגם , ואיזה דגמים אתה ממליץ?
    ואני מקשה עלייך עוד קצת (סורי), יש לי בבית 2 רכבים התינוק יסע ברכב שלי הרבה יותר, האם כדאי לקנות 2 כיסאות ביטחות או להעביר מרכב לרכב?
    3) ולגבי מיטות ועריסות, מיטה מתחברת, עריסה, מיטת מטר?

    בכללי אין הגבלת תקציב אבל לא מעוניינת לבזבז כסף סתם (בכל זאת עובדים קשה מאוד בשביל הכסף הזה ) 😂

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ממליץ על עגלות בייבי בוס שלנו

    קובי סופר
    03/09/2023

    שלום רינה,

    1. ממליץ על עגלות בייבי בוס שלנו. בדיוק למי שמעריך את הכסף שלו. בדיוק למי שרוצה לקבל את הטוב ביותר מבלי לשלם סכום מופקע על מותג. אני משוחד ולכן תמיד ממליץ לבדוק לבד.
    לשים משקל של תינוק בעגלה 12 ק"ג לפחות, לנייד בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לקפל עם הטיולון ולפתוח פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנוסת להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    כמובן לקחת עוד דגם או שניים של מותגים אחרים ואז להחליט לבד מי עגלה טובה יותר לצרכים שלכם.
    מעבר ליתרון בעלות, במוצר הטוב גם מקבלים 5 שנות אחריות מלאות כך שאפשר להיות רגועים שיש לכם מוצר שימשוך להמון שנים. השקנו את העגלות בדור הראשון לפני 6 שנים ויש לנו לקוחות שכבר עם הילד השלישי שלהם על העגלה כך שגם במבחן הזמן יש לנו תוצאות נהדרות.

    2. סלקל או כיסא זה שיקול מכיוון שכיסא חוסך לנו לא מעט כסף! מצד שני, בסלקל יותר נוח לתינוקות, לפחות בחודש עד שלושה חודשים ראשונים, תלוי בהתפתחות, קצב הגדילה אחוזון וכו'.
    אם רוכשים סלקל, אפשר בהתחלה לעבוד רק איתו ולנייד בין רכבים, זה היתרון הנוסף והגדול יותר של סלקל, הניידות, גם בין הרכבים, גם בתחב"צ אם צריך, נוסעים עם ההורים וכו'. כמוכן אם התינוק נרדם אפשר לנייד בסלקל מבלי להעיר וגם חלק מהדגמים מתחברים לעגלות. מצד שני, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות. קשה לי להמליץ מה נכון, כל אחד ושיקוליו על בסיס היתרונות/חסרונות שציינתי.
    ברגע שתיסגרו מה הכיוון, אוכל להמליץ על הדגמים הכי בטיחותיים.

    3. גם כאן לכל דבר יתרון וחיסרון. אני עם ילדי עבדתי עם מיטת מטר, לדעתי זה יותר נוח לתינוקות כי הן יותר רחבות, בחודשים הראשונים זה לא יתרון, הם דווקא מעדיפים צר. אבל לאחר 3 חודשים לדעתי זה מעולה. כמוכן המזרן יותר גבוה ולכן פחות צריך להתכופף. זה גם ישרת הכי הרבה זמן.
    לגבי עריסות נצמדות, זה יתרון שהתינוק צמוד אליכם. בהאכלה, הנקה, מוצץ שנפל וכו'. השימוש בהן יחסית קצר. כמוכן זה תחום אפור בתקינה, יש מספר דגמים שמכון התקנים אישר כעריסה רגילה ונמכרים כעריסה נצמדת לכן, אם זה הכיוון, לבדוק עם מכון התקנים את שם הדגם, שם היצרן ואיך הם אישרו את המוצר!
    לגבי עריסה רגילה, היתרון הוא במחיר, אם רוכשים עריסה מפלסטיק אז משך השימוש יותר ארוך, המחיר יותר זול מכלל האופציות, יותר קל לניקוי. לרכוש עריסה רגילה מעץ לדעתי פחות שווה גם כי זה יקר מפלסטיק, גם משך השימוש רק עד 3 חודשים, ברוב המקרים זו עריסה שצריך להרכיב ולפרק ולא מתקפלת כמו פלסטיק.
    כמוכן, אם יש מקום בחדר הורים, אפשר גם לדלג על העריסות ולחסוך ולהתחיל ישר ממיטה.
    החיסרון זה שהן ממש ענקיות לתינוק שנולד.

    כמוכן, חשוב לציין, מטרת העל של עריסה זה הניוד בבית, לנייד מחדר הורים לחדר תינוק, לסלון וכו'. המטרה שתעבור במפתני החדרים. מיטת מטר, ברוב המקרים לא עוברת, אצלנו כן עברה לכן כל עריסה אחרת לא הייתה שיקול.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו