בליוס 4 מול דרגונפליי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בליוס 4 מול דרגונפליי
    טלי
    06/09/2023

הי,
    אחרי התלבטויות רבות בין עגלות שונות, התכנסנו לבליוס 4 של סייבקס או בוגבו דרגונפליי. השיקולים המרכזיים הם קיפול והתניידות, משקל (לא חייב להיות ממש קל), ועמידות גבוהה.
    האם אתה ממליץ על אחד המדגמים האלה, או שיש דגמים שיתאימו יותר לצרכים שלנו?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליוס 4 מול דרגונפליי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ עליהן

קובי סופר
    11/09/2023

שלום טלי,

אני פחות ממליץ עליהן. כמוכן, יש פער עצום במחיר בינהן!
    הדרגון ממש חדשה, קשה לדעת כיצד תעבוד לאורך הזמן עד שלא נקבל מידע ממשתמשים שעובדים איתה שנה+.
    אני לא ממליץ עליה מסיבה אחת פשטה, הטיולון שלה ממש צר. לדעתי ילדים ישבו בה בצפיפות, בחורף עם לבוש עבה על אחת כמה. כמובן ככל שיגדלו כך יהיה צפוף יותר.

על הבליוס אני לא ממליץ בגלל המושב. כאשר משכיבים אותו כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, גב המושב חוצה את קו ידית האחיזה ולכן לא מאפשר לתלות תיק לדוגמא על הידית כמוכן, די מגיע לאזור הברכיים של ההורה וזה מוריד מנוחות הניוד. בהמשך, אם נרצה לחבר טרמפיטסט לאח בוגר, יהיה צורך לחבר אותו ממש רחוב מידית האחיזה וההוורה יצטרך ללכת ממש רחוק מהידית ולמתוח את הידיים. לדעתי הנדסת אנוש פחות מוצלחת.

כמוכן, שתיהן די מסורבלות לקיפול ודורשות תרגול, למראות שבסרטונים זה נראה קל. ממליץ תמיד לגשת לחנות, לנסות לקפל לבד עם המושב, פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנסות לבד ללא איש מכירות לצידכם! ככה תראו מה נכון לכם.

אני ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו, לדעתי עונות מעולה לדרישות. נוחות ניוד מעולה, קיפול קל שבקלים, 5 שנים אחריות. בונוס, גם במשקל הן ממש קלות.
    כמו שרשמתי למעלה, להתנסות לבד ולא להסתמך עליי או על אף אחד אחר. צריך לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות מחוצה לה. לחבר טיולון, פעם לכל כיוון, להשכיב, לנסות לנייד כך בחנות כדי להבין את החיסרון בסייבקס. לקפל לבד כפי שהסברתי למעלה ואז לקבל החלטה של מה טוב יותר עבורכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!! שאלת המשך

טלי שטיינברג
    20/09/2023

ומה דעתך על הצ'יקו מיסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי לא מוצלחת ביחס למחיר

קובי סופר
    20/09/2023

שלום טלי,

לדעתי לא מוצלחת ביחס למחיר.
    נוחות הניוד שלה סבירה, היא טיפה כבדה. הקיפול נוח ויחסית קטן אבל לדעתי יש את הספורטליין סיילו שעולות פחות, יותר נוחות לניוד ועם קיפול זהה.
    בכל מקרה לדעתי הצ'יקו יותר טובה מהבליוס. גם הצ'יקו מאוד חדשה בשוק כך שאין מידע כיצד תתפקד, אמינות, שביעות רצון ממשתמשים. כאן היתרון של הדגמים היותר ותקים כמו הספורטליין או הבייבי בוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו