מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שלושה ילדים, שני הורים ורכב אחד 😀עדן08/09/2023
אז.. יש לנו שלושה ילדים ברוך השם- ניו בורן, שנתיים וארבעה חודשים ובת חמש.
ויש לנו שלושה כיסאות- ציקו נקסטפיט מקס (לבת שנתיים, כרגע עדיין נגד כיוון הנסיעה), ברייטקס גרו וויט יו (לבת חמש. הכיסא לא מגיל לידה) וסל קל עם עגינה של סייבקס.
ורכב טיוטה קורולה אחד...
האם כל הסיפור הזה מסתדר? לא מצליחה להכניס את שלושת הכיסאות מאחורה ושישאר מקום לעוד הורה מקדימה.
איזה כיסא להחליף ובמה להחליף כדי לפגוע כמה שפחות בבטיחות של הילדים ושכל הדבר הזה יצליח להסתדר /:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לי לעונת
קובי סופר11/09/2023שלום עדן,
קשה לי לענות כי אני לא מכיר את הרכבים. קורולה יחסית מרווחת.
אם זאת, הצ'יקו גדול מאוד, זה שהוא נגד הכיוון זה מעולה, ככה הוא תופס פחות מקום. הברייטקס יותר צר מכיסא ממוצע אבל עדיין יחסית רחב. סלקלים גם הם מאוד רחבים..
אני חושב שכדאי לגשת לחנות עם מתקין מורשה כמו טוילנד כפר סבא, לראות אם יכולים לסדר לכם שכל השלושה יכנסו.
אם לא, אני חושב שאפשר יהיה לרכוש גרקו סלים פיט 3 לבת השנתיים +, להתקין עם הכיוון, הצ'יקו יעבור לניו בורן נגד הכיוון במרכז המושב האחורי. כך אמורים להיכנס כל ה-3 וגם המושב הקדמים יוכל להיות יותר לאחור.
אם רוצים למשוך עם המצב כפי שהוא, אז לדעתי יש אפשרות. להתקין את הסלקל מלפנים, את הצ'יקו נגד הכיוון במושב האמצעי ואחד ההורים ישב בצפיפות מאחור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יסתדר עם הגרקו סלים... איך הוא מבחינה בטיחותית?
עדן13/09/2023אני תמיד משתדלת לקנות כיסאות שמדורגים גבוה.
והאם לא עדיף להוריד את בת ה5 לבוסטר ללא גב ולהשאיר את התינוקת החדשה בסל קל? היא שוקלת 17 קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוא טוב מאוד
קובי סופר13/09/2023שלום עדן,
הוא טוב מאוד. מדורג מאוד גבוהה בקטגורית כיסאות משולבי בוסטר. יש מעט דגמים עם דירוג טוב יותר. שניים מהם גם של גרקו: מיילסטון וטרולוג'י שלו הדירוג הגבוהה ביותר לכיסא משולב.
הפערים קטנים בין הטרילוג'י לסלים ככה שבגלל ברירת המחדל של הגדול הסלים לדעתי פתרון מעולה.
כמוכן חשוב לציין, כיסאות משולבים נבדים ומשווים לחוד. כיסאות נטו 0-30 ק"ג נבדקים ומושווים לחוד. הלא משולבים מקבלים דירוגים יותר גבוהים.
עדיין, הסלים עם דירוג גבוהה מאוד ככה שזו רכישה מעולה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)