עגלה חדשה, אני אבודה.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה חדשה, אני אבודה.
    גיטי
    12/09/2023

שלום קובי
    יש לנו תינוקת בת 7 חודשים שמנה. כרגע יש לנו עגלת בוגבו קמליון 2 וטיולון של ג'ואי. היא עדיין אוהבת לשכב באמבטיה בטיולים ארוכים.
    רוצה לקנות עגלה חדשה (כנראה יד 2) ומתלבטת מה לקנות.
    מה שחשוב לי זה גלגלים שיתנו נסיעה נוחה; אמבטיה גדולה יחסית לתינוקות הבאים, ויש לנו תינוקות גדולים; טיולון שנשכב יותר טוב מזה של הבוגבו שנשאר ב90 מעלות גם בשכיבה; לא חייבת קיפול ביד אחד אבל מעדיפה מאד שהקיפול לא יהיה ענק ומאסיבי; יתרון לעגלה קלה יותר אבל זה לא בראש הרשימה. וגם שתהיה יפה:)
    אנחנו גרים באנגליה ולרוב החברות שלי יש בוגבו אבל חושבת לשנות הפעם.
    מעבר לזה גם רוצים לקנות עגלה קלילה ממש לטיסות וחשבתי על אפהבייבי מינו או ארגו. פתוחה לעוד כיוונים.
    אשמח לשמוע את דעתך, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה חדשה, אני אבודה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות מכיר את השוק האנגלי

קובי סופר
    12/09/2023

שלום גיטי,

אני פחות מכיר את השוק האנגלי ובטח שלא את שוק יד 2 (אפילו בארץ אני לא מכיר את המחירים).

צריך לקחת בחשבון שאם רוצים נוחות לתינוק זה פחות נוחות להורה.

לדעתי ניתן לרכוש באנגליה עגלות ABC DESIGN ויש להם דגם סלסה. הוא סופר רחב, מאוד נוח לניוד, לדעתי גם יותר מהקמיליון. הקיפול די נוח. מצד שני הוא כבד, הקיפול טיפה גדול. רק לשים לב שרוכשים סלסה משנתון 2019 ומעלה כי אז הם שינו את המושב לשכיבה מלאה.

אם רוכשים חדש, הייתי מסתכל על ICANDY CORE. לדעתי עגלה מדהימה שיודעת להיות גם בוגבו פוקס וגם בוגבו בי באותו מוצר (מקבלים 2 סטים של גלגלים, גדולים לניוד בדרך קשה וקטנים לניוד עירוני). יקרה מאוד זה החיסרון המרכזי. עם גלגלים הגדולים די כבדה. עם הגלגלים הקטנים במשקל יחסית קל.

לגבי טיולון, שני הדגמים שציינת די טובים.
    אני מאוד אוהב גם את סילבר קרוס ווינג, בנוסף יצא לסילבר קרוס דגם חדש ׁ(אולי עוד לא יצא אבל ממש בקרוב אפשר לראות באינסטגרם שלהם). דגם עם קיפול אוטופולד.
    טילון מצוין, נוח לניוד, יחסית קל, הקיפול קל שבקלים. לדעתי שווה בדיקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו