המלצה למוניטור נשימתי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה למוניטור נשימתי
    יובל ארביב
    15/09/2023

היי קובי, מה שלומך?
    אני מחפשת מוניטור נשימתי טוב- מעדיפה שיהיו אזעקות שווא מאשר שהוא לא יתריע בזמן אמת.
    ראיתי שיש את הדגם של הייסנס- בייביסנס 7 אבל הבנתי שאם אני מניחה אותו במטחברת מבד הוא עלול לקלוט גם אותי כקלט ולא לדווח בזמן אמת.
    כרגע אני משווה אותו לשני הדגמים של SNUZA- שהם HERO ו-PICO2. מצד שני, בדגמים אלה אני חוששת מאוד מעניין הקרינה.
    האם יש מוניטור נשימתי טוב ואמין ללא קרינה כלל? או מהי ההמלצה למוניטור כזה עם כמות קרינה נמוכה ככל האפשר?
    תודה,
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למוניטור נשימתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי במוניטור נשמתי יש פחות קרינה אם בכלל

קובי סופר
    18/09/2023

שלום יובל,

לדעתי במוניטור נשמתי יש פחות קרינה אם בכלל. אני זוכר שבדגמי העבר של בייבי סנס כלל לא הייתה או שהייתה בכמות ממש זניחה.
    הקרינה יותר באינטרקומים/מצלמות, בטח שכאלו עם חיבור WIFI. עם זאת, גם שם התקנים בודקים והיצרנים צריכים להיות בגבול מסוים שכמובן לא מסכן. לכן ממליץ לא לרכוש מוצרים מסוג זה באתרים מחו"ל כדוגמא עליאקספרס.

לגבי מוניטור נשימה. אני עדיין בעד הבייבי סנס הותיק והטוב. כן, יש אזעקות שווא אבל, זה לא בתדירות גבוהה עם בכלל. לגבי הנצמדת, זה תחום חדש, עדיין לא מכיר בעיות. כן בעייתי אבל עריסות בד, המזרנים בהם לא קשיחים או שאין משטח קשיח מתחתיהם. לכן בהחלט זה יכול לגרום לאזעקות שווא. גם כאן, בייבי סנס צמצמו אותן משמעותית בדורות האחרונים.
    אגב, יש מקרים של אזעקת שווא שהיא לא כזו, פשוט יש הפסקת נשימה ארוכה ואז הצפצוף מעיר את התינוק והוא חוזר לנשום ולנו נראה שהייתה אזעקת שווא.
    כמוכן, כל מוניטירי הנשימה אינם שווים דבר אם אין ידע במתן עזרה ראשונה לתינוקות!

לגבי הדגמים של סנוזה, אני פחות מכיר. הם יחסית חדשים בשוק וגם לא נמכרים בקצב המכירות של בייבי סנס. הם לדעתי כן יהיו יותר יעילים בשלב העריסה. עם זאת, זה בא במגע ישיר עם התינוק ומתחבר לאפליקציה. לכן, לדעתי הפשוט והטוב של הבייבי סנס עדיין עדיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו