המלצה על בוסטר צר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על בוסטר צר
    דרור
    17/09/2023

אשמח להמלצה על בוסטר צר שיכול להיכנס בין שתי כסאות בטיחות ברכב משפחתי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על בוסטר צר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי להמליץ

קובי סופר
    18/09/2023

שלום דרור,

קשה לי להמליץ.
    א. אני לא יודע באיזה רכב מדובר גם לו ידעתי, אני לא מכיר את גדלי הרכבים.
    ב. אני לא יודע מה כבר קיים.
    ג. בוסטר מתחלק ל-2: בוסטר הגבהה עם גב או ללא. בוסטר רצועות. תלוי לאיזה גיל זה מיועד.

אם ללכת על הכי צר וברמת בטיחות גבוהה, גרקו סלים פיט 3 הוא כיסא בטיחות שהופך גם לבוסטר. הוא צר מאוד וברמת בטיחות גבוהה עם רצועות. הוא יקר יחסית. כמוכן, יש בטוחים ממנו אבל גם רחבים יותר. אז הכי בטיחותי מהצרים זה הסלים פיט 3.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על בוסטר צר

דרור
    18/09/2023

תודה
    הבוסטר מיועד לבן 4.5 שיחסית גדול פיזית. ברכב כרגע צ'יקו מייפיט וצ'יקו נקסט פיט.
    אשמח להסבר קצר על הסוגים השונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לרכוש בוסטר גב ללא רצועות

קובי סופר
    19/09/2023

שלום דרור,

ניתן לרכוש בוסטר גב ללא רצועות לגיל הזה. אני פחות ממליץ. לדעתי עדיף בוסטר עם רצועות כמו המייפיט.
    זה יותר בטיחותי. יש בוסטר הגבהה ללא גב, עליהם אני כלל לא ממליץ, יש מדינות בעולם שהם מחוץ לחוק אפילו. בוסטר גב, בוסטר גב עם רצועות. ההבדל שבוסטר גב מניחים ברכב, אז חוגרים עם החגורה את הילד. בוסטר רצועות מותקן כמו כיסא, אז חוגרים את הילד עם רצועות הבוסטר, זה יותר בטיחותי מאשר בוסטר גב ולכן לדעתי מומלץ למשוך עם הרצועות ככל שניתן.
    יש גם כיסאות בטיחות משובלים עם בוסטר, הם לדעתי פחות מוצלחים מבוסטר גב עם רצועות, גם כי היעוד שלהם זה מגיל לידה ולדעתי לא ניתן להנדס מוצר שיתאים לתינוק מלידה וגם לילד בן 12 שנים בצורה טובה, ללא פשרות על שום שלב של הגילאים. מצד שני, בסגמנט הזה יש את הסלים פיט של גרקו שהוא צר מאוד יותר מדגמי בוסטר הרצועות השונים בשוק.

בבוסטר רצועות, הדגם המוביל הוא ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. החסרונות, הוא יקר, הוא לא רחב אבל יש דגמים צרים ממנו בשוק. אז לגבי הכנסה לרכב, צריך לבדוק פיזית טרם הרכישה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו