בהתלבטות על סלקל/כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בהתלבטות על סלקל/כיסא בטיחות
    יערה
    19/09/2023

היי, אשמח לחוות דעתך.
    בהריון שני, כשאלד הבכור יהיה בן שנתיים וחמישה חודשים.
    ברכב יש כיסא של ברייטקס one4life שהבכור איתו מלידה, מתלבטת מה לקנות עכשיו, אני שומעת הרבה על כך שעם ילד שני יותר נוח סלקל בהתחלה להתניידות קלה, במיוחד כשיש סלקלים חדשים שנשכבים ואפשר להיות בהם יותר מ 45 דק.
    אז אשמח לעזרתך:
    1. לקנות לבכור כיסא בטיחות חדש משולב בוסטר לגילו (אשמח להמלצה) ואת הניו בורן להעביר לברייטקס?
    2. לקנות לניו בורן סלקל ולאחר מכן להעביר לברייטקס?
    3. האם הסלקלים החדשים בשכיבה מומלצים? אשמח להמלצה שלך (אם אלך על סלקל אז חייבת שיתחבר לספורטליין pl שיש לי)
    4. רעיון אחר?
    כל זה בהנחה ותקציב הוא לא שיקול.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ על סלקל נשכב

קובי סופר
    20/09/2023

שלום יערה,

אני לא ממליץ על סלקל נשכב. מהסיבה הפשוטה שזה כבר לא סל קל אל סל כבד, יחד עם תינוק זה כבד מאוד.
    מכאן כל עניין הניוד לא כזה פשוט. כמוכן, חשוב לציין, זווית הסלקל ברכב חייבת להיות יושבת. היתרון היחיד שמרווחים הוא ניוד בחוץ על העגלה.

1. אם רוכשים כיסא, אני לא ממליץ משולב בוסטר כי הלא משובלים מקבלים דירוגים עדיפים. לדעתי עדיף צ'יקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס בולווארד קליקטייט. אם בכל זאת משולב בוסטר, גרקו טרילוג'י סנאגלוק מקבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר למשולב, יותר מONE 4 LIFE.
    2. לגבי סלקל, אם רוצים בטיחות גבוהה ונשכב, אלו רק הדגמים של סייבקס. הם גם יקרים מאוד, גם כבדים יחסית וזה לתקופת שימוש יחסית קצרה. אני פחות ממליץ אבל זה שיקול שלכם.
    3. הסייבקס יכול להתחבר לספורטליין.
    4. אין לי רעיון אחר, די לבד סגרת את כל הכיוונים. מכאן זה שיקול שלכם לאיזה כיוון ללכת.
    אם הכיוון סלקל, הייתי שוקל סלקל רגיל ולא נשכב, גם לחסוך כסף שתשקיעו אחר כך בכיסא. גם יותר קל מבחינת משקל.
    ג'ואי אייג'ם 3 לדעתי המומלץ ביותר מאלו המתחברים לספורטליין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו