המלצה לטיולון, תודה רבה!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון, תודה רבה!
    מוריה
    20/09/2023

שלום קובי,
    אנחנו משתמשים בעגלת בייביבוס טייגר (בהמלצתך) כבר ילדה שניה ומאוד מרוצים ב"ה🙂 תודה!
    אני מעוניינת כרגע לקנות טיולון קליל (לא חלק מעגלה משולבת). השתמשנו בטיולון של צ'יקו עם שלושה ילדים וצריך כבר חדש.
    מה שחשוב לנו:
    עגלה קלת משקל
    נוחה לעליה וירידה במדרגות (השכונה מלאה במדרגות)
    מתקפלת ונפתחת בקלות, עדיף ביד אחת
    בונוס- גגון גדול, סל חפצים גדול.

שמעתי המלצות על ספורט ליין וייפר. מה דעתך עליה?
    ואם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון, תודה רבה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוייפר עונה טוב לדרישות

קובי סופר
    20/09/2023

שלום מוריה,

הוייפר עונה טוב לדרישות. מדרגות זה עקב אכילס של כל העגלות והטיולונים. לוייפר גלגלים גדולים יחסית כך שלדעתי הוא ידע להתמודד טוב.
    אפשר לבדוק את סייבקס ביזי, הוא טיפה יתר יקר, יש לו גללגים דומים לוייפר אבל, יש לו קפיצים הרבה יותר גדולים וטובים. לדעתי ישרוד טוב יותר מדרגות. גם סילבר קרוס ווינג לדעתי מצוין למדרגות. בקיפול כל ה3 יחסית דומים אבל הוייפר טיפה יותר גדול. גם במשקל הם די זהים כולם. סילבר קרוס מעט יותר קל.
    אני ממליץ לגשת לחנות, להושיב את הילדה בטיולונים, לחגור, לנייד בחנות ומחוצה. לעלות ולרדת מדרגה. לשנות מצבים. לקפל לבד, להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מוריה
    27/09/2023

אשמח לדעת מה דעתך על הדגמים הבאים לעומת הוייפר:
    רויאל של אינפנטי
    Myavo של גרקו
    Ace או oto של מאם
    בלטימור של טוויגי.
    ראיתי שחלקם יותר קלים מהוייפר, אשמח לדעת אם הם עדיפים לדעתך (חשוב לי נוחות במדרגות, קיפול ופתיחה ביד אחת וגודל קטן כשמקופל).
    תודה רבה על כל התשובות והסבלנות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל קל מגיע על חשבון דברים אחרים

קובי סופר
    28/09/2023

שלום מוריה,

משקל קל מגיע על חשבון דברים אחרים. לדוגמא, ברוב הדגמים שציינת, שינוי המצבים הוא עם שרוך לעומת מנגנון מכאני עם לחצן בוייפר. לדעתי המנגנון בוייפר הרבה יותר נוח ואמין אבל מצד שני, מוסיף משקל.

לגבי הדגמים:
    רואיל, מאוד פשוט ובסיסי, רק אם יש תקציב נמוך אני ממליץ, כמעט בכל פרמטר הוייפר עדיף.
    הגרקו חדש מידי, קשה לי להמליץ על מוצר שנמצא רק יומיים בשוק למרות שהוא נראה די טוב ומבטיח ביחס למחיר.
    ACE אותו כנ"ל כמו גרקו. האוטו של מאמ פחות נוח לניוד מוייפר, הגגון הרבה יותר קטן. המשקל כמעט זהה. הוא יותר נוח לקיפול וגם יותר קטן. מכאן שיקול שלכם אילו יתרונות עדיפים.

בלטימור טוויגי, מאוד בסיסי, כמו ברואיל, רק אם התקציב נמוך. אם אין שיקול של העלות הוייפר עדיף עליו כמעט בכל מפרמטר.

אף אחד לא יהיה נוח למדרגות, אלא אם מקפלים ונושאים ביד כשזה מקופל. אם בכל זאת, הוייפר עדיף בגלל הגלגלים הגדולים.
    הקיפול ביד אחת בכולם, יש כאלו זה יותר קל ומהיר אבל, לדעתי בסופו של דבר לאחר תרגול זה יהיה קל בכולם.
    צריך לקחת בחשבון, עליה וירידה ממדרגות יקריסו את כל הדגמים בסוף. חלק בשלב מהיר וחלק ישרדו יותר זמן. הוייפר לדעתי כזאת, אם התקציב לא מוגבל, סילבר קרוס בכלל, סוס עבודה. אני מוכר את העגלות שלנו במגזר החרדי, שם כמעט כולם עולים ויורדים מדרגות, אני נחשף למה חוזר מהר לתיקונים.
    הסילבר קרוס הוא אחד האמינים ביותר גם ליורדי המדרגות.
    הוייפר גם הוא מעולה וגם אינפנטי מון.
    סייבקס ביזי גם מומלץ לדעתי, דגם חדש רק חצי שנה בשוק. עד עכשיו עושה רושם מעולה. טיפה כבד וגם יקר כמו הסילבר קרוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

מוריה
    28/09/2023

על הסבלנות והפירוט.
    חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו