סייבקס בליוס 4 מול אינגלזינה אלקטה 2023

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס בליוס 4 מול אינגלזינה אלקטה 2023
    שלומי
    21/09/2023

לפני רכישת עגלה
    מתעניינים בעגלה עם סל שכיבה גדול
    וטיולון המשך קל ונוח לתפעול
    מה ההבדל בין בליוס 3 ל בליוס 4?
    איזה עגלה יותר מומלצת אלקטה 2023 או בליוס 4?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלו 2 עגלות שאני פחות מחבב ועם חיסרון זהה גדול

קובי סופר
    24/09/2023

שלום שלומי,

אלו 2 עגלות שאני פחות מחבב ועם חיסרון זהה גדול.
    בשני הדגמים כאשר אתם בשלב הטיולון והמושב פונה לכיוון הנסיעה. כאשר התינוק נרדם ורוצים להשכיב את המושב עד הסוף, מה שיקרה זה שגב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה. ממליץ לגשת לחנות ולחבר את המושב שיפנה לכיוון הנסיעה, להשכיבו כדי להבין.
    מה שקורה זה שגב המושב מגיע כמעט לאזור הברכיים של ההורה, זה גם פחות נוח להתנייד כך, לא מאפשר לתלות כלום על ידית העגלה, בהמשך אם יהיה צורך לחבר טרמפיסט לאח נוסף, הטרמפיסט יצטרך להיות מורכב רחוק מאוד ההגב, הדבר ירחיק מאוד את ההורה מידית האחיזה.
    בשל הסיבה הזו אני לא ממליץ על אף אחת מהן כי שתיהן סובלות מהחיסרון הגדול הזה.

מבין ה-2 האינגלזינה הרבה יותר קלה, הרבה יותר קלה לקיפול והאמבטיה שלה יותר מרווחת. הבליוס הרבה יותר נוחה לניוד, יש לה ידית מתארכת שבאנגלזינה הידית קבועה, זה גם יתרון להורים עם הבדלי גובה וגם טיפה מקל בעליה וירידה ממדרגה גבוהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו