עגלות לתאומים בייבי מונסטרס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות לתאומים בייבי מונסטרס
    חן
    28/09/2023

היי קובי, מעיון בפורום אני רואה שבייבי מונסטרסט העגלות המומלצות ביותר לתאומים. אני רואה שכיום נמכרים שני דגמים - דגם 3.0 לייט שעולה כ-2700 שקל ודגם 4.0 שעולה כ-3500 שקל. השאלה שלי אם ההבדל ביניהן שווה את ההפרש במחיר ומה עדיף. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אשתדל למנות את ההבדלים

קובי סופר
    29/09/2023

שלום חן,

אני אשתדל למנות את ההבדלים ומכאן זו החלטה שלכם האם ההבדלים מצדיקים את ההפרש.

1. הקיפול של 4 יותר נוח ומתאפשר חלקית ביד אחת.
    2. היא תהיה טיפה יותר קטנה לאחר הקיפול. בנוסף, יש לה קיפול קלין פולד, זה אומר שבד העגלה מכונס כלפי פנים בגמר הקיפול, זה שומר על הבד (היכן שהתינוקות יושבים/שוכבים) נקי וסטרילי, בייחוד ברכב ואם בתחב"צ אז בכלל.
    בנוסף, נשארת לעמוד בגמר הקיפול.
    3. היא טיפה יותר קלה
    4. לדעתי יותר נוחה בניוד בגלל המשקל והמבנה

מצד שני ה-3 ותיקה והוכיחה אמינות מעולה וחוזק בלתי רגיל. ב-4 מוקדם לדעת כי היא ממש חדשה, מעריך אבל שזה יהיה דומה. יש חיסכון במחיר כמובן.
    כמו תמיד, ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל מושב! לנייד בחנות ומחוצה לה, לנסות לקפל לבד, להרים במצב מקופל. אם מתאפשר אז מאוד חשוב גם לבדוק ברכב איך הן נכנסות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו