שלישה כיסאות במושב האחורי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שלישה כיסאות במושב האחורי
    חן
    28/09/2023

היי קובי, יש לנו טויוטה קורולה שנת 2015 ואני רוצה לדעת אם ייכנסו במושב האחורי שני צ'יקו נקסטפיט עבור תאומים ניובורן ועוד כיסא לילדה בת 3. אם כן, על איזה כיסא לבת 3 אתה ממליץ שיהיה בטיחותי ושיצליח להיכנס?
    בנוגע לצ'יקו - אולי אתה ממליץ לא ללכת עליהם כי הם גדולים מדי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר את הרכבים

קובי סופר
    29/09/2023

שלום חן,

הבעיה שלי כאן שאני לא מכיר את הרכבים. קשה לי לייעץ בלי הנתון הזה. זה דבר שחייבים לבדוק פיזית! עדיף בחנות עם מתקין מורשה ומנוסה בהתקנת 3 מושבים. לדוגמא: טוילנד בכפר סבא או, ברשת בייבי סטאר, לחפש את אבי שפיר!

אני מעריך שזה יהיה מאוד גבולי אם לבת ה-3 יהיה כיסא צר מאוד. בנוסף, 2 הצ'יקו יצטרכו להיות נגד הכיוון, להערכתי 1 מהם מאחורי הנהג, זה אומר שהנהג יצטרך למשוך את הכיסא קדימה, אם הוא גבוה ואפילו בגובה ממוצע, יתכן וזה לא יהיה נוח לנהיגה!
    במקרה וצ'יקו לא יכנסו, ההמלצה שלי היא גרקו סלים פיט 3, מדובר בכיסאות מאוד צרים שמאפשרים הכנסת 3 מושבים כמעט בכל רכב, לבת ה-3 אפשר יהיה להשאיר את הקיים או, לרכוש בוסטר רצועות או עוד סלים פיט אחד נוסף, ככה בכלל לא תהיה בעיה להתקין 3.
    החיסרון הגדול לעומת הצ'יקו הוא הנוחות, הם לא שוכבים כמו צ'יקו, הם גם בוסטרים ככה שהמבנה לא הכי נוח לתינוקות ניו בורן. בנוסף, בטיחותית צ'יקו מקבל דירוג עדיף עליהם! עם זאת הסלים פיט עדיין נחשב לאחד מכיסאות המשולבי בוסטר הטובים ביותר שיש מבחינה בטיחותית!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרויות אחרת

חן
    29/09/2023

אני חושב שאצטרך לוותר על הצ'יקו, אחרת אצטרך להחליף רכב, כי אני מבין ששני צ'יקו ועוד בוסטר רצועות כנראה לא ייכנסו יחד. בכל זאת אולי אגש לבדוק את זה.
    אני מבין ממך שגרקו סלים פיט 3 הוא מומלץ כי הוא צר אבל יש לו חסרונות לניו בורן - השכיבה והנוחות, שאלה פרמטרים חשובים. האם זהו הכיסא הצר המומלץ ביותר לניו בורן? יש לך עוד המלצות לשני כיסאות צרים לניו בורן שאליהם יצטרף בוסטר רצועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר את הרכבים ולכן חייבים לבדוק פיזית

קובי סופר
    01/10/2023

שלום חן,

אני ממליץ על הגרקו מכיוון שזה כיסא שאני בטוח ב-99.9% שיכנס. כמובן שצריך לבדוק.
    לגבי המלצות נוספות, כפי שציינתי, אני לא מכיר את הרכבים ולכן חייבים לבדוק פיזית. אוכל להמליץ רק אם תרשמו לי אילו דגמים נכנסו. אני ממליץ לגשת לטוילנד בכפר סבא, הם מתמחים בהתקנות מושבים, יוכלו לכוון לדגמים שיתאימו בהתאם לגילאים, רכב ורמת הבטיחות והנוחות.
    אפשר גם לחפש אבי שפיר מתקין כיסאות בטיחות בפייסבוק, הוא יוכל לכוון אולי מבלי להתנייד. הוא מכיר את כל הרכבים כי הוא כל היום מתקין מושבי בטיחות.

אפשר גם לשקול להעביר צ'יקו אחד למושב הקדמי והמובגר יצטופף מאחור. אבל שוב, קשה לי לכוון כי אני לא מתקין מושבים, אני לא מכיר את הרכבים ולכן רק יכול להעריך ולא הרבה מעבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו