התלבטות לגבי עגלות וכיסא בטיחות לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות וכיסא בטיחות לרכב
    אוהד
    04/10/2023

שלום
    תינוקת ראשונה ואבודים בבחירת עגלה וכיסא בטיחות עם כל המבחר העצום שיש, כל אחד ממליץ על מה שיש לו…
    לגבי עגלה, בין בוגבו בי6, דרגונפלי או נונה..
    לגבי כיסא בטיחות, בין בריטקס one4life, boulevard ו צ׳יקו נקסטפיט..

אנחנו גרים בתל אביב בדירה עם חנייה ומעלית, אשמח לדעתך מה הכי מומלץ לקנות מהדגמים או שבכלל יש דגמים וחברות ושאתה יותר ממליץ עליהם.
    תודה רבה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בי 6

קובי סופר
    04/10/2023

שלום אוהד,

מהדגמים שרשמת לדעתי הבי 6 היא המוצלחת ביותר.
    ראשית, היא הכי ותיקה בפער. לאורך השנים סך המשתשמים המרוצים גבוה ביותר כך שלדעתי זה ללכת על בטוח.
    שנית, יש לה את מושב הטיולון הטוב מה-3.
    לדעתי יש לה את האמבטיה הגרועה מה-3 עם זאת, טווח השימוש באמבטיה הוא גג חצי שנה.
    טווח השימוש בטיולון הוא בין שנה לשנתיים וחצי או יותר. כאן זה תלוי בכם, אם רוכשים טיולון בהמשך וכו'.
    אז אם משווים טווחי שימוש בין אמבטיה לטיולון, אין ספק מה משרת הרבה יותר זמן, לכן אני נוטה לבי כי המושב שלה המוצלח מה-3.
    ראשית, הוא רחב מהדרגון פליי אני מערך בכמעט 25-30%. לדעתי מרווח פנימי זה יתרון גדול, יותר נוח לתינוקות, בימי חורף עם לבוש עבה זה על אחת כמה.
    שנית, הוא יצוק מפלסטיק, בנונה המושב עשוי מרשת, לדעתי מושב יצוק נותן תמיכה יותר טובה, מאוזנת תמיד בלי שקיעות וכו'. כמוכן, בחורף לא נכנס אוויר קר לגב.
    בנוסף, רשת עלולה להיקרע וזה חלק שאינו מכוסה באחריות.

לכן מה-3 לדעתי הבי עדיפה.
    אני תמיד ממליץ לבדוק את העגלות שלנו: בייבי בוס טייגר או צ'יטה לדוגמא. מציעה אמבטיה יותר מוצלחת מהבי, מושב יצוק מפלסטיק כמו בבי ועם עוד יותר מרווח פנים, גגונים יותר גדולים, בעיקר בטיולון, יכולת ניוד עדיפה גם כי הגלגלים שלנו יותר גדולים, גם מגומי מלא (כמו בנונה) אבל, העגלות שלנו גם שוקלות פחות כך שהשילוב של הכל יוצר יכולת ניוד מושלמת גם בדרכים סופר קשות לניוד.
    היתרון בטייגר שהגלגלים יותר גדולים ולכן יכולת הניוד עדיפה בדרך קשה. מצד שני, הצ'יטה יותר צרה ברוחב הגלגלים, לדעתי יתרון עצום לחיים בת"א או ערים צפופות. גם הקיפול יותר קטן וגם המשקל יותר קל.

לגבי מושבים, ההמלצה שלי תמיד להתמקד במושב בהתאם לגיל ולא לקחת אחד שמכסה את כל טווח הגילאים.
    וואן פור לייף אמור להתאים מגיל לידה עד גיל 12 שנים. לדעתי אין מושב שיכול להיות מושלם ולכסות את כל הטווח.
    לא בבטיחות ולא בנוחות התינוק או הילד.

לכן בולווארד וצ'יקו נקסטפיט עדיפים לדעתי. שניהם קיבלו דירוגי בטיחות מגבוהים ביותר שיש. לדעתי לצ'יקו יש יתרון בחצי שנה הראשונה, זווית השכיבה שלו יותר דומה לסלקל ולכן לדעתי הוא יותר נוח. לגבי ברייטקס, יש לו יתרון בהתקנה יותר נוחה ומהירה בזכות פטנט הקליקטייט שלהם.
    אפשר ללכת עליו ולהסויף ספוג מגביה, עדיין לדעתי לצ'יקו תהיה עדיפות קלה בנוחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו