נונה טריב נקסט או אינגלזינה אלקטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נונה טריב נקסט או אינגלזינה אלקטה
    אופיר
    06/10/2023

היי קובי, אשמח לחוות דעתך בנושא הבא -
    אנחנו מתלבטים מאוד בין הנונה טריב נקסט לבין האינגלזינה אלקטה. מי מהן לוקחת לדעתך מבחינת היציבות, קלות הקיפול (ניסינו את שתיהן הרגיש בערך דומה) ואיכות החומרים מהם מיוצרת העגלה.
    תודה רבה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי הנונה הרבה יותר נוחה לניוד

קובי סופר
    06/10/2023

שלום אופיר,

לדעתי הנונה הרבה יותר נוחה לניוד. הבעיה שבבדיקה בחנות הכל מרגיש אותו דבר.
    לכן אני ממליץ לעשות מבחן אמיתי ולא לנייד עגלה ריקה. לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. כך תראו מי יותר נוחה לניוד באמת, ביומיום.
    לנונה יש גלגלים יותר איכותיים, ידית מתארכת והשילוב של השניים יוצר יכולת ניוד עדיפה. כמוכן, את הנונה ניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים ולכן לדעתי היא עדיפה.
    האינגלזינה מציעה אמבטיה יותר טובה, יותר מרווחת וגם הטיולון, לדתעי מספק תמיכה יותר טובה לתינוק כי הגב יצוק מפלסטיק, בנונה הגב מרשת שאני פחות מחבב.
    עדיין, לדעתי יכולת הניוד, הידית, הקיפול מטים את הכף לנונה לפחות לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אופיר
    06/10/2023

תודה רבה לך על התגובה המהירה, לגמרי סייעת לי. שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - נונה

אופיר
    06/10/2023

האמת עניין הגב בנונה פתיר? אפשר להוסיף משהו כדי לייצב את זה? האם היית ממליץ על עגלה אחרת בסגנון שלה שאין את הרשת בגב? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין פתרון

קובי סופר
    08/10/2023

שלום אופיר,

אין פתרון, זה הגב. המטרה של היצרנים בייצור מושב כזה היא חיסכון במשקל. זה לא שזה חיסרון ענק. עם זאת, אני חושב שגב קשיח מספק תמיכה יותר טובה, יותר עמיד, אמין ומגן. כמוכן, בד/רשת צובר אבק/קרדית האבק וזה לא משהו שאפשר לשלוף לכביסה.

יש את עגלות בייבי בוס שלנו, טייגר או צ'יטה. מאוד דומות לנונה ברעיון, מגיעות עם גב יצוק. הקיפול לדעתי יותר נוח וגם הגגונים יותר גדולים. הפלוס הגדול שהן עולות פחות, כל הבדים 100% נשלפים לכביסה, יש 5 שנות אחריות מלאה.
    החיסרון הגדול שהן לא זמינות בהרבה חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אבדוק לגביהן. מה לגבי בי 6? מי עדיפה מבין השלוש?

אופיר
    11/10/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אישית הכי מחבב את הבי

קובי סופר
    12/10/2023

שלום אופיר,

אני אישית הכי מחבב את הבי מה-3.

אני חושב שמה-3 יש לה את האמבטיה הכי גרועה בפער, גם צרה מאוד, גם מבד לא הכי יציבן וגם גגון יחסית קטן.
    עם זאת, אני תמיד מזכיר, האמבטיה משרתת בגג עד גיל חצי שנה, לאחר מכן עוברים לטיולון עד גיל שנה + ובתכלס, אפשר למשוך עד גיל 3+ מבלי לרכוש עוד טיולון, בישראל אבל הרוב רוכשים טיולון נוסף, זה בעיקר שיקול שלכם.
    בכל מקרה, הטיולון של הבי לדעתי המוצלח בפער מבין ה-3 ולכן אם משכללים את כל הנתונים, החלק שצריך לשמש יותר זמן בבי יותר מוצלח.
    גם השלדה ויכולת הניוד עדיפים על אינגלזינה.
    הנונה קצת תהיה עדיפה בניוד בדרך משובשת כי הגלגלים יותר טובים וגדולים.

עוד דבר לגבי הבי. היא נמכרת משנת 2007, כמובן שעברה מאות שינויים לאורך השנים עד שהגיעו ל- 6.
    בכל מקרה אני יכול לרשום שהיא סוס עבודה לא מהעולם הזה, יכול השרידות שלה ביחס לעגלות אחרות היא יוצאת דופן, זה חריג כי עגלות קטנות יותר עדינות וזה לא כך בבי.

גם הנונה וגם האינגלזינה עוד חדשות מכדי לדעת. באינגלזינה לפחות מדגמי העבר, היו דגמים עם שרידות יוצאת דופן אבל גם היו דגמים פחות מוצלחים, לכן זה אינדיבידואלי לגבי כל דגם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו