בחירת מזרן למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת מזרן למיטת תינוק
    נוי
    06/10/2023

היי,
    קניתי למיטת תינוק מזרן של עמינח בייבי ארט Air
    ופתאום נכנס בי איזה לחץ שהוא לא מספיק טוב ובטיחותי
    האופציות להחלפה זה עמינח אייספיס ( גלילאו)
    או עמינח בייבי visco
    כמובן שיש גם את האימגן פלוס שקצת יקר לנו
    ואני מאוד מתלבטת ,אז מזרון הכי נחשב מבחינת בטיחות ?
    אם אין באפשרותי לקחת את האימגן פלוס .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת מזרן למיטת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה

נוי
    14/10/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה עניתי ומשום מה זה לא נקלט

קובי סופר
    15/10/2023

שלום נוי,

סליחה, עניתי ומשום מה זה לא נקלט.

לגבי המזרנים, כל סוגי המזרנים הדו או תלת צדדיים די זהים מבחינה בטיחותית. יש צד קשיח עד גיל שנה, בחלק יש צד קשיח עם מעברי אוויר, מגיל שנה יש צד רך ספוגי, ויסקו, לטקס וכו' בשורה התחתונה, היעילות של כולם זהה והם לא לא מזרנים נושמים. למרות כל הAIR שמשמם משתמע שהם כך. הם לא, חלק מהם כן אבל באופן חלקי.

מזרן נושם הוא מזרן ללא ליבת ספוג! זה מזרן שאם נשפוך מים מהחלק העליון, הם יצאו בחלקו התחתון.
    האימג'ן הוא מזרן נושם. אם הוא יקר, יש את בייבי טק מולטיפלואו שגם הוא מזרן נושם, די דומה לאימג'ן וזול ממנו.
    כמוכן, יש גם את נומו שגם הוא מזרן נושם אבל שונה מהאימג'ן או המולטיפלואו במבנה, הוא כולו רשת שמעבר האוויר בו יותר יעיל אבל, מצד שני הוא הרבה יותר קשיח מהם, אני אישית חושב שהוא קשיח מדי אבל אפשר לרכוש שכבת נוחות שעושה אותו מעט רך יותר.
    בכל אופן, אלו ה-3 שאני ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו