המלצות על עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות על עגלות
    עדי שטראאןס
    12/10/2023

טשמח להכוונה בנוגע לעגלות , אשמח לעגלה אבטחה+ טיולון
    שתשמר לי לטווח ארוך, גם מבחינת נקיון שיהיה אופציה לכבס על הבד
    שתהיה קלה לקיפול ולסחיבה
    ויפה 😁

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות על עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי בוס שלנו

קובי סופר
    12/10/2023

שלום עדי,

תמיד אמליץ על עגלות הבייבי בוס שלנו בראש ובראשונה.
    תמיד אציין, יתכן ואני משוחד כי זה מוצר שלי. לכן תמיד ממליץ לעשות את הבדיקות שלכם לבד כדי להחליט אם המוצר נכון לכם. בהמשך ארשום כיצד בודקים.

מדוע אני ממליץ:
    יש 5 שנים אחריות מלאה אז לטווח הארוך אפשר להיות רגועים.
    כל הבדים יורדים 100% לכביסה, במרבית העגלות רק חלק מהבדים יורד לכביסה.
    הן מהקלות בעולם. בדרך כלל אני תמיד רושם, קל = היצרן קיצץ בהמון דברים כדי לקזז משקל. אצלנו לא כך הדבר, מקבלים אמבטיה ארוכה ודי מרווחת, כמעט הכי מרווחת לסגמנט, מושב טיולון מרחבים ביותר שיש וגם מהארוכים ביותר שיש, גלגלי גומי מלא, קפיצים לכל גלגל, מושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת ועוד.
    ועדיין העגלות שלנו שוקלות פחות מ-9 ק"ג. רוב העגלות בשוק שוקלות באזורים של 10 עד 14 ק"ג.
    הקיפול קל שבקלים.

לגבי יופי זה עניין של טעם, הפלוס אצלנו שניתן לבחור צבעים רבים לגגונים וגם לרכוש ערכות בדים בהמשך, להחליף. לדוגמא לרכוש עגלה בורוד לבת, בהמשך אם יש בן רוכשים רק ערכת בדים במחיר סביר ולא את כל הבדים.

המלצות נוספות, אם אין שיקול של עלות אז בוגבו בי 6.
    גם עונה היטב לדרישות.

בכל מקרה, לאחר שתיסגרו על דגם או שניים רלוונטיים, אני תמיד ממליץ להזיז את אנשי המכירות הצידה מכם.
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל דגם רלוונטי, לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, אם יש ידית מתארכת אז לפתוח אותה עד הסוף לפני שעולים/יורדים מדרגה.
    לאחר מכן לקפל את העגלות עם מושב הטיולון, פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה, כמובן גם לפתוח.
    לאחר שקיפלתם להרים את העגלה עם המושב במצב מקופל, ככה תרגישו את המשקל האמיתי של העגלה, אם אפשר אז גם לבדוק ברכב.

ככה תראו איך זה באמת להתנהל עם המוצר ביומיום, לפי זה תוכלו להחליט אם המוצר עונה לכם היטב לדרישות או לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו