כסא בטיחות לגיל 1.8

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לגיל 1.8
    הדר
    17/10/2023

היי קובי
    התייעצות לגבי כסא בטיחות, הגדולה בת 1.8 ויושבת בכסא צ׳יקו נקסטפיט והקטן בן 3 חודשים בסלקל.
    אני רוצה להעביר את התינוק לצ׳יקו ולקנות לגדולה כסא חדש.
    אתה ממליץ על כסא בטיחות מגיל 0 או בוסטר רצועות?
    ואיזו חברה / דגם?
    תודה רבה ובשורת טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל 1.8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות

קובי סופר
    17/10/2023

שלום הדר,

הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות. חוקית הם מתאימים מגיל שנה, אני פחות ממליץ, לדעתי הם פחות נוחים לתינוקות קטנים. מגיל שנה וחצי ואפילו שנה ושמונה, הם כבר מעולים, נוחים, תומכים והכי חשוב בטיחותיים.
    הפלוסים בלרכוש מוצר כזה ולא כיסא הם:
    מחיר, לרוב הם טיפה יותר זולים מכיסאות מובילים.
    רוחב, הם טיפה יותר צרים מכיסא כך שתופסים פחות מקום, אם עוד מישהו ירצה לשבת מאחור או בהמשך, נצטרף להוסיף מושב בטיחותי שלישי, החיסכון בגדול יהווה יתרון משמעותי.
    משך שימוש, הם מתאימים משנה אך כפי שציינתי מומלץ לפחות משנה וחצי, לאחר מכן הם מתאימים עד גיל 12 שנים ובכך חוסכים רכישות נוספות בהמשך.

אם אין שיקול של עלות, לדעתי הדגם הכי מומלץ הוא: גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו! בדגש על סנאגלוק ובדגש על גרואו!
    הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר לבוסטר רצועות, דירוג בטיחותי גבוהה מאוד!
    אחריו יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט שגם קיבל דירוג גבוהה מאוד, עם זאת, הגרקו בדרך כלל יותר זול ועם דירוג עדיף ולכן לדעתי אין הגיון ללכת על הברייטקס רק אם יימכר בפחות מהגרקו (לא רואה את זה קורה, ברייטקס מותג יותר יקר מגרקו).

בשורות טובות!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה!

הדר
    23/10/2023

תודה על התשובה!
    שאלה נוספת בהמשך לקודמת..מה לגבי כסא בטיחות לרכב שני? גיל 1.8
    הרכב שלי הוא במהלך השבוע, פיזור לגנים ושגרה יומיומית והרכב השני הוא של בעלי שאיתו אנחנו נוסעים בסופי שבוע, נסיעות ארוכות לפי הצורך וכו.
    האם גם ברכב שלו צריך את אותו דגם?
    ואחרי שהצצתי באתרים, מה לגבי ציקו מייפיט?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותו הסיפור

קובי סופר
    24/10/2023

שלום הדר,

אותו הסיפור. אפשר לרכוש כיסא בטיחות או בוסטר רצועות.
    כפי שרשמתי, לגיל 1.8 בוסטר רצועות עדיף לדעתי.
    וגם כאן לדעתי, עדיף ללכת על דגמים מובילים גם לרכב שני. בסופו של יום אי אפשר לדעת מה יקרה והיכן.
    כפי שרמתי, הדגם הכי מומלץ הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים שיש. צ'יקו מייפיט קיבל דירוג טוב אבל הגרקו קיבל דירוג הרבה יותר טוב! לכן זה נתון לשיקולכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו