בחירת מושב בטיחות מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת מושב בטיחות מגיל לידה
    עדי
    18/10/2023

היי,
    אשמח לעזרה בבחירת מושב בטיחות.
    הכיוון היה ברייטקס בולוורד אבל ראיתי שבספר הרכב יש דרישה לתקן אירופאי.
    בנוסף איתי את הכסא של baby safe עם המערכת החדשה של I size. האם הוא מומלץ?
    אשמח לכל המלצה נוספת. הפרמטר הכי חשוב מבחינתי- הבטיחות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם בטיחות חשובה הייתי נמנע ממושב סיני

קובי סופר
    19/10/2023

שלום עדי,

אם בטיחות חשובה הייתי נמנע ממושב סיני. כזה הוא הבייבי סייף. הבעיה עם מושב סיני זה לא שהם גרועים, זה אי הידיעה מה רמת הבטיחות שלהם. מעבר למבחני תקינה אין מידע נוסף לגביהם. במושבים של המותגים המובילים יש מבחנים השוואתיים של גופים חיצוניים שנותנים דירוג למוצר, כך לדוגמא אני יודע שברייטקס בולווארד קליקטייט הוא אחד המושבים הבטיחותיים בעולם. לגבי כל מושב סיני וגם הבייבי סייף אין לי את המידע הזה, אי לכך איני יכול להמליץ עליו.

אין בעיה להתקין ברייטקס ברכב אירופאי. לדעתי הוא המומלץ ביותר יחד עם צ'יקו נקסטפיט זיפ. אני נוטה טיפה יותר לצ'יקו מכיוון שיש לו זווית שכיבה יותר טובה מברייטקס, זה יתרון בחודשים הראשונים. לטווח הרחוק, הברייטקס עדיף מכיוון שההתקנה שלו יותר קלה לדעתי, זה יתרון כי זה מונע טעויות אנוש בהתקנה, זה הגורם המוביל למקרי פציעות ומוות של תינוקות. אפשר לרכוש את הכיסא הבטוח ביותר אבל אם התקנו לא נכון אז הוא לא שווה כלום ושום דבר.
    לכן, אם הולכים לכיוון הברייטקס, אפשר להוסיף ספוג מגביה ואז זה ישפר את זווית השכיבה שלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה. עזרת לי מאוד ☺️

עדי
    20/10/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו