המלצה לטיולון בדגש על נוחות התינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון בדגש על נוחות התינוק
    מילי
    24/10/2023

שלום רב,

מלידה ועד היום (7 חודשים) השתמשנו באמבטיה של פג vivace והיינו מאוד מרוצים ממנה. הטיולון של vivace לעומת האמבטיה מרגיש מאוד עדין ודי חשוף (למרות נוחות גבוהה בשימוש וקיפול), גם לא נראה שהשלדה תשרוד שימוש רב במדרכות של רמת גן.
    התחלתי לחפש טיולון מאסיבי ויציב (כמו כורסה) עם שיכוך טוב לשימוש יומיומי בנוסף לטיולון של פג. כרגע האופציה שנראית טובה זה בוגבו פוקס 3.
    האם יש עוד משהו שיכול להתאים ? הדגש על נוחות הילדה, אין בעית מקום ברכב או מעלית.

תודה רבה,
    מילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה גם

מילי
    24/10/2023

בתקופה הקרובה צפויים לנסוע לאירופה. ראיתי ששם יש אפשרות לקנות רק טיולון של עגלה משולבת וגם יש הרבה יותר מבחר של עגלות full size מנגד לשוק המקומי שמציע בעיקר עגלות קומפקטיות. האם כדאי לקנות שם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פחות ממליץ על הפוקס

קובי סופר
    25/10/2023

שלום מילי,

אני פחות ממליץ על הפוקס. בעיקר בגלל הטיולון.
    לדעתי האמבטיה מעולה אך זה לא רלוונטי. השלדה מעולה ויכולת הניוד מעולה. החיסרון הגדול לדעתי הוא המושב.
    הוא מרווח ונוח אך אין לו מצב שכיבה שטוח. לדעתי זו זווית פחות נוחה לתינוקות, כמעט כל המותגים בעולם שמכרו מושב עם זווית כמו של הפוקס החליפו את המושבים למושב עם שכיבה שטוחה. בפוקס, זו שכיבה בתנוחת ערסול כלומר יש שקע בין הישבן לגב. זה לא מאפשר השכבה על הבטן לדוגמא, התינוקות די צריכים להיות סטטיים במצב השוכב, שהייה ארוכה במצב השוכב פחות טובה לדעתי בהשוואה לשהייה ארוכה בשכיבה ישרה. בנוסף, היא לא נוחה לקיפול יחד עם המושב וגם ענקית ולכן, רצוי לפרק את המושב טרם הקיפול. זה דבר שמתסכל הורים רבים לאורך זמן וגורם להם לרכוש טיולון בשלבים מוקדמים מאוד.

לגבי המלצות, לקחת בחשבון שנכון, באירופה זה בדיוק ההפך מישראל, כמעט אף אחד לא רוכש שם עגלות עירוניות, שם חושבים קודם כל נוחות התינוק ולאחר מכן נוחות הניוד ורק בסוף נוחות ההורה. בישראל זה בדיוק ההפך.
    מצד שני, עגלות כאלו מאוד מסורבלות בקיפול, כבדות וגדולות. צריך להיות מוכנים נפשית לחסרונות האלו. הרווח הגדול זה שאני נותנים נוחות לתינוק וגם נוחות הניוד יותר טובה, נוחות ניוד טובה = גם נוחות לתינוקות שפחות מרגישים רעידות וטלטלות.

לגבי המלצות, צריך לדעת מה האופציות, קשה לי לזרוק המלצות.
    בנוסף, אם רוכשים באירופה, רצוי לרכוש מותג שיש לו יבואן רשמי בארץ, למקרה של תקלה שיהיה לאן לפנות, זה אולי יהיה כרוך בתשלום אך לפחות תהיה כתובת.

אפשרות שאני חושב שיכולה להיות מעניינת היא לרכוש פג ולוצ'ה, צריך לבדוק, אולי האמבטיה שיש לכת תתחבר אליה (האמת שלא בדקתי את זה משהו שאני לרוב עושה...).
    אז תרוויחו עגלה מלאה לתינוק הבא. בניגוד לויוצ'ה מקבלים נוחות ניוד הרבה יותר טובה, מושב יצוק מפלסטיק שיספק תמיכה ונוחות הרבה יותר טובים לדעתי ממושב צר ומרשת.

בארץ אפשר לרכוש אייביסי דיזיין סלסה אם מתפשרים על הצבע, היא נמכרת ב-2000 ש"ח עם אמבטיה וטיולון. הפלוס זה הטיולון שהוא כורסה, יש לה את מערכת הקפיצים הכי טובה שיש לדעתי בכלל העגלות בעולם. 2 קפיצים רציניים מחת לתינוק ולא בגלגלים כמו בשאר העגלות. אפשר גם לרכוש באירופה. אז יהיה מבחר צבעים רחב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו