מבקשת עזרה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה בבחירת עגלה
    עדי שטראוס
    26/10/2023

היי מתלבטת בין עגלת ספורטליין פולד2023(חדשה)
    לבין סייבקס מיוס 2/3(יד שנייה)
    ההתלבטות היא האם הסייבקס באמת כלכך שווה את המחיר שלו? אם ההבדלים בין הדגמים לא כאלה גדולים אז כמובן שאעדיף את הספורט ליין.. שאקנה חדשה באותו מחיר של יד שניה

אציין שחשוב לי אמבטיה נוחה לתינוק , קיפול קל וקומפקטי אבל אם זאת יציבות לעגלה. בדים רחיצים ושאיפה לעגלה לטווח ארוך
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי 2 הדגמים לא מוצלחים ביחס לדגמים מקבילים

קובי סופר
    27/10/2023

שלום עדי,

לדעתי 2 הדגמים לא מוצלחים ביחס לדגמים מקבילים.
    אני אסביר:
    לדעתי הפולד עגלה לא מוצלחת. היא קלה וקומפקטית שזה עונה לדרישות. לדעתי אבל הקיפול שלה לא נוח לביצוע. כמוכן הניוד שלי בינוני. לדעתי דגמי הסיילו הרבה יותר מוצלחים. החיסרון ביחס לפולד הוא המשקל הפולד שוקלת סביב 9 וחצי ק"ג והסיילו באזורים של 12 ק"ג לכן, הם הרבה יותר כבדים. עם זאת הם מרגישים יותר יציבים, הקיפול יותר נוח, האמבטיה יותר גדולה ומרווחת וכך גם הטיולון. יש לציין שרוב הבדים יורדים לכביסה אך לא הכל. אותו כנ"ל לסייבקס.

לגבי סייבקס, לדעתי אין ספק שמשלמים המון על המיתוג!
    אני תמיד ממליץ למי שמגיע למחירים האלו, ללכת על בוגבו בי 5 או 6.
    היא יותר נוחה לניוד, הטיולון שלה לדעתי יותר מוצלח וניתן לקפל דו כיווני, בסייבקס צריך לפרק את הטיולון כשהוא פונה אליכם טרם הקיפול. ניתן לקפל עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    בנוסף, גב הטיולון של הבי יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה ממושב שעשוי מרשת. גם בכל דגמי ספורטליין הגב יצוק מפלסטיק (לשים לב שזה רק מדגמי 2023 במידה ורוכשים יד 2).
    החיסרון של הבי זו האמבטיה, מאד קטנה אבל, לדעתי בשקלול העובדה שהעגלה תשרת בין שנה וחצי ל-3 שנים (תלוי אם נרכוש טיולון בהמשך). משך השימוש במושב הטיולון הרבה יותר ארוך מהאמבטיה, לכן אני נוטה לכיוון הבי.
    מבחינת משקלים הסייבקס שוקלת באזור ה-10 ק"ג והבי באזור 11 ק"ג.

אני גם ממליץ על עגלת בייבי בוס בובקט שלנו.
    הבובקט שוקלת רק 8.2 ק"ג ולכן הרבה יותר קלה מכלל הדגמים. האמבטיה די מרווחת כמו בדגמי הסיילו או המיוס.
    הטיולון מרווח כמו בסיילו וגם ארוך מאוד! מקבלים גגונים גדולים. הכל כולל הכל יורד לכביסה. יש 5 שנים אחריות. המחיר לעגלה חדשה מתחיל ב-2500 ש"ח.
    לדעתי יותר נוחה לניוד מכלל הדגמים המוזכרים. יש 5 שנים אחריות.
    החיסרון הגדול שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות. נמכרת בעיקר בחנויות במגזר החרדי שם היא אחת העגלות הכי נמכרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו