מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו דרגונפליי או ספורטליין סיילו פרו?עדי27/10/2023
היי קובי,
אשמח לשמוע מה דעתך על שתי העגלות הללו ומה ההבדלים העיקריים ביניהן (למעט מחיר) שעליי לקחת בחשבון?
תודה רבה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן המחיר הוא הבדל משמעותי מאוד
קובי סופר29/10/2023שלום עדי,
אכן המחיר הוא הבדל משמעותי מאוד. לדעתי משלמים לא מעט רק עבור המיתוג של בוגבו.
מבחינת אמבטיה, בשני המקרים מקבלים אמבטיה גדולה ומרווחת, גגונים טובים ככה שהבדל גדול כאן אין לדעתי.
מבחינת טיולון, כאן לדעתי הטיולון של ספורטליין מנצח בענק. הוא הרבה יותר רחב, לדעתי הטיולון של הדרגון פליי צר וצפוף מאוד ביחס לרוב העגלות בשוק. תינוקות צריכים מרווח פנימי, בייחוד אלו שיעבדו עם הטיולון בחורף, אם יש תינוק באחוזון גבוה וכו'. הדרגון מאוד צר ולדעתי יהיה מאוד צפוף לתינוקות.
מצד שני, הסיילו רחב ולכן לדעתי תינוקות ישבו בנוחות רבה יותר בו.
מצד שני, יש לקחת בחשבון שהפרו מאוד מאוד כבדה! אני תמיד ממליץ לגשת לחנות, לקפל את העגלה עם הטיולון ולנסות להרים לבד. לנסות להרים לרכב, להוריד וכו'. לקחת בחשבון שאלו פעולות שעושים לא מעט, מניסיוני, רוב ההורים מתייאשים די מהר מעגלה כבדה, בסופו של דבר זה גורם להם לעבור מהר מאוד לטיולון, אז עוברים לטיולון עוד יותר צר מהדרגון, חד כיווני, גלגלים קטנים וכו'. כלומר למוצר הרבה יותר פשוט.
לכן אני ממליץ לרדת לדגמי הסיילו XL, הם פחות מעוצבים אבל יורדים במשקל בערך בקילו. זה גם כבד וגם כאן אני ממליץ להתנסות בהרמה במצב מקופל עם הטיולון.
הדרגון מעט יותר קלה עם טיולון. רוחב השלדה צר יותר באופן משמעותי, זה יתרון במעברים צרים. האחריות ארוכה יותר וכל הבדים יורדים לכביסה, בסיילו יש חלק מהבדים שלא ניתנים להסרה.
הקיפול של הדרגון לדעתי מסורבל, דורש תרגול והורה נמוך יצטרך להתאמץ המון כדי לקפלה. לדעתי דגם הבי שלהם עדיף כי המושב יותר רחב, הקיפול טיפה יותר קל. האמבטיה מאוד קטנה וזה חיסרון גדול אבל, מה שמשרת יותר זמן זה המושב.
אני אישית די פוסל את הדרגון בעיקר בגלל המושב וביחס למחיר שמשלמים אני חושב שלא מקבלים מוצר תואם למחיר.
לסיכום: אם ספורטליין, אני חושב שהXL עדיפה. אם בוגבו לדעתי הבי עדיפה על הדרגון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)