עגלה דו כיוונית ללא אמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה דו כיוונית ללא אמבטיה
    עדן
    31/10/2023

היי.
    אני מעוניינת לקנות עגלה עם טיולון דן כיווני, אך ללא אמבטיה כדי להוזיל עלויות (יש לי עגלה בבית עם אמבטיה ורוצה לחדש לשלב הטיולון) אציין שאני לא אוהבת את הטיולונים הרגילים שלא מסתובב הכיסא כלפי ההורה והם מאוד קלים ברמה שהתיק עגלה מפיל את העגלה. אני אוהבת עגלה נוחה לניוד.. לא רחבה, מושב נוח וארוך וגגונים גדולים.
    שקלתי את הבייבי בוס אבל אני רואה שנמכרים רק עם אמבטיה וגם מבחינת מחירים מתחילים מ3000 ומעלה במקס בייבי.
    יש לך המלצה לטיולון שיענה על הדרישות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי בייבי בוס

קובי סופר
    01/11/2023

שלום עדן,

לגבי בייבי בוס,
    ניתן לרכוש עם אמבטיה ב- 2500 דרך האתר שלנו חלק מהדגמים.
    כמוכן, יש לנו דגם שניתן לרכוש ללא אמבטיה, צריך ליצור קשר דרך צור קשר באתר שלנו לפרטים נוספים.
    המחיר ללא אמבטיה הוא באזור 1790-1990 תלוי בדגם. לקחת בחשבון שזה מוגבל בצבעים..

לגבי אופציות אחרות, לצערי אין הרבה כאלו בשוק.
    יש את סייבקס איזי S טוויסט, הניוד שלה לא הכי מושלם לדעתי, הקיפול מצריך תרגול ודורש מספר פעולות.
    אופציה נוספת זה לרכוש עגלה מלאה או חלק מעגלה אבל זו גם אופציה יקרה, ברוב המקרים זה יהיה לרכוש עגלה מלאה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו