הבדלים בין דגם הספורט ליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגם הספורט ליין
    גלית
    02/11/2023

היי קובי
    תוכל לומר לי מה בידיוק ההבדל חוץ מגלגלים קצת יותר גדלים ומושב מתארך בדגמי ספורטליין בייסיק לבין ספורט ליין unique? ועל מה אתה יותר ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• והאם זה משמעותי הגב שמתארך? (לא בדקתי בכמה)

גלית
    02/11/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מספר הבדלים

קובי סופר
    05/11/2023

שלום גלית,

יש מספר הבדלים:
    1. כפי שציינת הגלגלים אבל ההבדל לא רק בגודל, יש הבדל גם בחומר. בXL (יוניק זה סיילו XLׂ), הגלגלים מגומי לעומת סיליקון בבייסיק. גלגל גומי יוצר יכולת ניוד יותר טובה, יותר חלקה, יותר שקטה, בלימת זעזועים טובה יותר ולסיום, אורך חיים ארוך בהרבה.
    בנוסף, גודל הגלגל הגדול יותר עושה את הXL ליותר גבוהה.
    2. באמבטיה יש רשתות איוורור
    3. המושב מתכוונן ולדעתי זה דבר שפחות קריטי, בפועל רוב ההורים משאירים את גובה המושב במצב קבוע ולא מתעסקים בזה.

מצד שני, כל אלו גורמים לXL להיות יותר כבדה בקילו +.

לדעתי הXL הוא הדגם המוצלח ביותר של ספורטליין. היקרים יותר מציעים בעיקר יותר עיצוב והמשקלים ממשיכים לטפס למשקלים כבדים.
    הבייסיק לדעתי יותר מידי בייסיק. אני לא הייתי מוותר על רשתות איוורור באמבטיה, יש לזה יתרונות רבים להתפתחות התינוק אם יודעים לנצל זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו