סייבקס בליוס או ספורט ליין פרו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס בליוס או ספורט ליין פרו?
    קורל
    02/11/2023

מתלבטת בין שני הדגמים האלו ואשמח לשמוע את חוות דעתך או ניסיון אישי קודם של משתתפים אחרים בפורום.
    מחפשת עגלה נוחה, קלה ומעוצבת
    חשוב לי שתהייה ידית גבוה ומספיק מרווח בפנים (בעלי ואני גבוהים)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיהן כבדות מאוד

קובי סופר
    05/11/2023

שלום קורל,

ראשית, לקחת בחשבון: שתיהן כבדות מאוד!

אני ממלץ תמיד, לגשת לחנות, לקפל את העגלות עם מושב הטיולון, לאחר מכן לנסות להרים במצב מקופל! לבדוק ברכב וכו'.

רשמת שאתם מחפשים עגלה קלה, שתיהן לא רק שלא קלות אלא מהכבדות בשוק.

בחנויות יש נטייה לבלף לקוחות, מקפלים להם את שלדת העגלות ללא המושב, אז נותנים להורה להרים ואז מרגיש שהמשקל קל יחסית. בחיי היומיום מקפלים את העגלות עם מושב הטיולון ומרימים לרכב כך.

מעבר לכך, אם בכל זאת אחת משתיהן זו הבחירה שלכם:
    אני נוטה להמליץ על הסיילו, לדעתי היא יותר נוחה לניוד, תפעול, קיפול. בנוסף, לבליוס יש הנדסת אנוש לא מוצלחת לדעתי. כאשר אנחנו בשלב הטיולון והטיולון פונה לכיוון הנסיעה, במידה והתינוק נרדם ורוצים להשכיב את המושב, גב המושב חוצה את קו ידית האחיזה, הדבר גורם לטיולון להיות באזור הברכיים של ההורה, לא מאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית.

אני תמיד ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק, לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, כך תראו מי נוחה יותר לניוד.
    לאחר מכן לנסות לקפלת לבד עם מושב הטיולון, פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. באותה הזדמנות שהמושב פונה לכיוון הנסיעה, להשכיבו עד הסוף בבליוס ולנסות לנייד את העגלה כדי להבין אם מה שרשמתי מעלה חיסרון גדול עבורכם או זהו משהו שאפשר לחיות עימו בשלום.

לאחר הקיפול, לנסות להרים במצב מקופל עם הטיולון ולבדוק ברכב איך הן נכנסות.

כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו