מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת בייבי ביורן מיניאפרת07/11/2023
שלום,
אשמח לשמוע חוות דעת על מנשא בייבי ביורן מיני.
חשוב לי שהמנשא יתאים מגיל לידה, יהיה נח לתפעול, ניו בורן לא ״יבלע״ בתוכו, מפתח הרגליים לא יהיה מוגזם, ויספק לגב תמיכה כמה שיותר.
מה דעתך על הבייבי ביורן מיני? או האם ישנו מנשא אחר מומלץ העומד בדרישות הנ״ל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ למדוד
קובי סופר08/11/2023שלום אפרת,
ראשית, במנשאים אני ממליץ למדוד טרם הרכישה, יחד עם התינוק כמובן. לשים לבד, לסגור, להתנייד בחנות כמה דקות אפילו רבע שעה.
כך תוכלו לדעת אם המנשא נוח לך לתפעול, נוח על הגב (למרות שצריך לקחת בחשבון שמשקל התינוק יטפס די במהירות). בנוסף תראו אם זה נוח לתינוק והוא לא נבלע כפי שציינת.
זה דבר שאני לא יכול לענות עליו, זה אינדיבידואלי ומשתנה בין התינוקות.
לגבי המנשא עצמו, הוא די בסיסי לטוב ולרע.
מומחי התפתחות ואורטופדיים ששאלתי בנוגע למנשאי גב המליצו דווקא להפך, שיהיה מפתח רגליים גדול.
כאשר המפתח קטן רגליי התינוק יהיו ישרות. המטרה שהרגליים יהיו בצורת זחילה ומפתח רחב מאפשר זאת, זה מכין את התינוקות לשלב של זחילת גחון, שלב חשוב להתפתחות התינוקות.
יש גם מנשאים עם תנוחת ערסול, בעיקר הדגמים היקרים של ארגו כמו האדפט 360.
בכל מקרה, ההמלצה שלי להתנסות יחד עם התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד!
אפרת08/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)