חוות דעת בייבי ביורן מיני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת בייבי ביורן מיני
    אפרת
    07/11/2023

שלום,
    אשמח לשמוע חוות דעת על מנשא בייבי ביורן מיני.
    חשוב לי שהמנשא יתאים מגיל לידה, יהיה נח לתפעול, ניו בורן לא ״יבלע״ בתוכו, מפתח הרגליים לא יהיה מוגזם, ויספק לגב תמיכה כמה שיותר.
    מה דעתך על הבייבי ביורן מיני? או האם ישנו מנשא אחר מומלץ העומד בדרישות הנ״ל?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת בייבי ביורן מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ למדוד

קובי סופר
    08/11/2023

שלום אפרת,

ראשית, במנשאים אני ממליץ למדוד טרם הרכישה, יחד עם התינוק כמובן. לשים לבד, לסגור, להתנייד בחנות כמה דקות אפילו רבע שעה.
    כך תוכלו לדעת אם המנשא נוח לך לתפעול, נוח על הגב (למרות שצריך לקחת בחשבון שמשקל התינוק יטפס די במהירות). בנוסף תראו אם זה נוח לתינוק והוא לא נבלע כפי שציינת.
    זה דבר שאני לא יכול לענות עליו, זה אינדיבידואלי ומשתנה בין התינוקות.

לגבי המנשא עצמו, הוא די בסיסי לטוב ולרע.
    מומחי התפתחות ואורטופדיים ששאלתי בנוגע למנשאי גב המליצו דווקא להפך, שיהיה מפתח רגליים גדול.
    כאשר המפתח קטן רגליי התינוק יהיו ישרות. המטרה שהרגליים יהיו בצורת זחילה ומפתח רחב מאפשר זאת, זה מכין את התינוקות לשלב של זחילת גחון, שלב חשוב להתפתחות התינוקות.
    יש גם מנשאים עם תנוחת ערסול, בעיקר הדגמים היקרים של ארגו כמו האדפט 360.

בכל מקרה, ההמלצה שלי להתנסות יחד עם התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מאוד!

אפרת
    08/11/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו