מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מושב בטיחות מסתובבסופי08/11/2023
היי קובי. יש לנו בת עוד מעט 10 חדשים שמנה. עד עכשיו השתמשנו בדונה, מחפשים עכשיו מושב בטיחות חדש.
מה שחשוב לנו: עדיף שיהיה צר ולא רחב, שנוכל לסובב אותו להכניס ולהוציא אותה, שתהיה אופציה שכיבה. מה לא דחוף לנו- שיגדל אותה לאורך המון זמן כי יש לנו עוד מושב בטיחות לגדולים יותר, תוצאה גבוהה במבחנים בטיחות כלשהם וכד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דירוג גבוה במבחנים = לא מסתובב
קובי סופר09/11/2023שלום סופי,
דירוג גבוה במבחנים = לא מסתובב.
לכן אם רוצים ללכת על מקסימום בטיחות, הייתי ממליץ לוותר על המסתובב.
יש מסתובבים עם דירוגי בטיחות טובים אבל, יש עדיפים מהם ואני תמיד בעד בטיחות לפני הכל. כמוכן, המסתובבים עם הדירוג הטוב הם בתקינה אירופאית. בתקינה האמריקאית המסתובבים מקבלים דירוגים נמוכים (לפחות כל אלו שנבדקו).
הדגמים המומלצים: צ'יקו נקספיט זיפ, כל סדרת ברייטקס קליקטייט: מרתון, בולווארד ואדבוקט. אני ממליץ על הבולווארד או מרתון. האדבוקט יקר ורחב.
אם הייתי צריך לרכוש כיום כיסא, זה היה אחד מהרשימה הזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
סופי09/11/2023כפי שציינתי, דירוג גבוה לא חשוב לנו ותקנים אירופאים סבבה לנו. כן חשוב שיסתובב ובעדיפות לצר. יש משהו שעונה לקריטריונים? יש לחברה מושב של ג'ואי 360 שהיא אוהבת אבל אני לא בטוחה לגבי הרוחב. ועכשיו ראיתי באינטגרל של מישהו מאמריקה כיסא שקוראים לו נונה ראב שגם נראה חמוד אבל לא יודעת בכלל אם מוכרים את זה מחוץ לארצות הברית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דירוג גבוה זה הדבר הכי חשוב!
קובי סופר10/11/2023שלום סופי,
דירוג גבוה זה הדבר הכי חשוב!
מה זאת אומרת דירוג גבוה לא חשוב?
במקרה של תאונה כיסא עם דירוג גבוה בסבירות גבוהה יותר יציל את התינוק מפציעות או חלילה ממוות!
מושבי 360 הם יחסית רחבים בגלל הבסיס של ה-360 שתופס יותר מקום.
אם בכל זאת מתעקשים על 360 ומוכנים לקחת מוצר פחות בטיחותי, 360 Revolve של אוונפלו קיבל דירוגים יחסית טובים, הוא מסתובב וגם יחסית צר.
כמו שציינתי, אם אישית הייתי לרכוש כיום מושב, הייתי מוותר על התענוג של 360 תמורת בטיחות עדיפה לתינוק.
סדרת ברייטקס קליקטייט וצ'יקו נקסטפיט זיפ קיבלו את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר. נתקלתי במקרי תאונות (כולל קשות) שבהם היו מעוברים הכיסאות האלו, התינוקות יצאו ללא שריטה! בעוד ההורים כן נפגעו!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)