סלקל מומלץ ללא איזופיקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל מומלץ ללא איזופיקס
    הילה
    10/11/2023

שלום,
    אשמח להסבר כי הסתבכתי עם כל ההגדרות.
    יש לי עגלה נונה טריב ואני מחפשת סלקל תואם. במוצצים יש רק של נונה (יקר) וג'ואי ג'ם. ראיתי באתר adac ש-igemm קיבל ציונים טובים אבל לא ברור לי אם מדובר באותו דגם. במידה ולא, יש סלקלים שמתחברים עם חגורה שמומלצים לנונה?
    בנוסף, אני אסע עם התינוקת לבד רוב הזמן ולכן היא תהיה מקדימה. אין לי איזופיקס במושב הקדמי. האם במקרה כזה יש הבדל בין כיסאות בתקן isize לתקן הקודם? אני רואה שכל הדירוגים מתייחסים לחיבור איזופיקס בלבד. והאם יש אפשרות לחבר בסיס לרכב שאין לו איזופיקס (כדי להוציא ולהחזיר בקלות בלי טעויות)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל מומלץ ללא איזופיקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• JEMM זה לא IJEMM

קובי סופר
    10/11/2023

שלום הילה,

JEMM זה לא IJEMM.
    אלו סלקלים שונים. האייג'ם בטיחותי יותר ובתקינה החדשה.
    את בסיס האייג'ם ניתן להתקין או עם חגורת בטיחות או עם איזופיקס, לכן אין בעיה להתקין ברכב ללא איזופיקס. כמוכן, אייג'ם ניתן להתקנה ללא בסיס עם חגורה, הוא קיבל דירוג גבוה גם ללא בסיס.
    עם זאת, התקנה כזו מסורבלת וסביר שתביא לטעויות אנוש בהתקנה.
    בנוסף, יש סלקלים של סייבקס שגם יתחברו לנונה, לסייבס יש גם בסיס חגורה שלא מצריך איזופיקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו