מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה מגיל לידה לתינוק קצת מעל גיל לידהנעמה10/11/2023
היי קובי, תודה ענקית על הפורום והתשובות המלומדות כאן.
יש לי תינוק בן 4 חודשים. לפני הלידה קניתי mamas and papas armadillo flip xt3 בהמלצת חברים ואני לא כל כך מרוצה כי היא קצת כבדה. בשלב האמבטיה היה סבבה אבל די מהר לא היה לו מקום בתוכה והצלון של הטיולון לא היה מספיק נוח להעביר אותו בגיל קטן במצב שכיבה (לפחות לא בקיץ). גם באמבטיה מגן השמש היה לא מספיק טוב, וחסרים לי אביזרים למשל מגן גשם לקראת החורף המתקרב.
בקיצור- לא כל כך מרוצה מהקנייה ומתלבטת אולי במקום למשוך עם הטיולון עד שיגיע הזמן לעבור לטיולון קל יותר, לנצל את מבצעי נובמבר לקנות עגלה משולבת חדשה שתתאים לנו יותר וליהנות ממנה כבר בילד הנוכחי.
יש לך המלצה לעגלה שתתאים יותר? הבנתי כבר שמה שחשוב זה בעיקר שהטיולון יהיה מאוד נוח, ולשלב הניובורן נסתדר. אפילו חשבתי לקנות את הסייבקס איזי-טוויסט אבל נשמע שהקיפול שלו מעצבן לעומת טיולון קל אחר.
בשורות טובות בקרוב אמן ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי יהיה קשה למצוא משהו טוב במחיר סביר
קובי סופר11/11/2023שלום נעמה,
לדעתי יהיה קשה למצוא משהו טוב במחיר סביר. הארמדילו שוקלת טיפה מעל 11 ק"ג. זהו משקלן הממוצע של רוב העגלות. הדרך היחידה לרדת במשקל זה או ללכת על טיולון, אני ממליץ על טיולון דו כיווני עד גיל שנה + או לפחות עד גיל שנה, זה גם שם אתכם בבעיה כי רוב הטיולונים הם חד כיוונים, בדו כיווניים יש המון פשרות, לכן אני ממליץ להשתמש בעגלה עד גיל שנה ואז לרכוש טיולון ולא משהו שהוא בין עגלה לטיולון ובפועל לא זה ולא זה.
יש את עגלות בייבי בוס שלנו שבהן יורדים כ-3 ק"ג אם הולכים על דגם בובקט, הבעיה זה המחיר שגם במבצעים הוא סביב 2500 לאמבטיה וטיולון.
ההמלצה שלי היא או למשוך עם הארמדילו עד גיל שנה ואז לרכוש טיולון חד כיווני.
או לחלופין לנסות למכור אותה כיד 2 ואז לרכוש עגלה קלה בייבי בוס, סייבקס מיוס שוקלת 9.9 ק"ג, אינגלזינה אלקטה שוקלת 8 ק"ג. 2 האחרונות יחסית יקרות גם במבצעים ולדעתי הבייבי בוס שלנו עדיפה.
בכל מקרה אם מחליטים ללכת על עגלה אז כמובן שממליץ לעשות בדיקות טרם הרכישה, להושיב את התינוק, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לקפל לבד עם מושב הטיולון פעם שהוא פונה אליכם (באינגלזינה וסייבקס לא ניתן) ופעם לכיוון הנסיעה.
לנסות להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב, כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד!
הלה12/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)