סיאלו XL לעומת אויסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סיאלו XL לעומת אויסטר
    טלי
    13/11/2023

רציתי בבקשה לשמוע את ההבדלים ולקבל המלצה ביניהם.
    ידוע לי שאויסטר יותר יקרה,
    אבל ראיתי תגובות ברשת לגבי שלדה שנשברת..
    אשמח לשמוע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיאלו XL לעומת אויסטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הן די דומות ביתרונות חסרונות

קובי סופר
    14/11/2023

שלום טלי,

הן די דומות ביתרונות חסרונות.
    האויסטר מאוד יקרה בעיקר בגלל שהיא מיובאת על ידי רשת מוצרי תינוקות, היות ואין תחרות הנטייה שלהם למכור מה שריווחי להם וגם, יכולים לתמחר באיזה מחיר שהם רוצים.

לשתיהן אמבטיות יחסית מרווחות, הגגון בסיילו מתארך אז יש יתרון קל לסיילו.
    לשתיהן מושב יצוק מפלסטיק די מרווח וארוך כך שאין יתרון לאף אחת. בשני המקרים מקבלים מושב מצוין לדעתי.

השלדה של האויסטר לדעתי יותר מאסיבית, היא טיפה יותר נוחה לניוד, יש לה קפיצים יותר טובים אבל, היא יותר כבדה וגם, הקיפול יותר מסורבל. בחנות ללא תינוק הכל יפה, בפועל, כשיש תינוק וצריך לקפל ולהרים לרכב זה לא כל-כך פשוט, קל או נוח ולכן יש לקחת זאת בחשבון, אני תמיד ממליץ לקפל את העגלות לבד עם הטיולון, פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה, להרים לבד במצב מקופל עם הטיולון, להרים כדי להרגיש את המשקל ולבדוק ברכב. גם לעשות מבחן ניוד, לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהן, לנייד בחנות ומחוצה לה וכך בסוף תראו מי מהן מתאימה לכם יותר.
    אני חושב שפער המחיר לא מוצדק אבל זה שיקול שלכם.

לגבי שלדה שנשברת, אני לא מכיר מקרים כאלו וגם אם כן, אלו מקרים בודדים. מהניסיון שלי לאורך השנים, עגלה שנשברת לא מעידה על איכות העגלה אלא על משתמש שלא יודע להשתמש במוצר ע"פ ההוראות! אין שום סיבה שעגלה תישבר אלא אם היא באיכות נמוכה מאוד וגם זה, כמעט ולא קיים. אני בטוח שזה לא כך בסיילו היות ונמכרו עשרות אלפי יחידות ממנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו