הבדלים בכסאות בטיחות של צ׳יקו נקסטפיט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בכסאות בטיחות של צ׳יקו נקסטפיט
    רוני
    15/11/2023

שלום,
    עוקבת אחרי הפורום הנהדר זה זמן :) אני מנסה להבין מה ההבדל בין הדגמים של צ׳יקו נקסטפיט וכמה שלא קראתי אני לא רואה הבדל מהותי, וגם במבצעים של נובמבר ההבדלים במחירים זניחים, יש עדיפות לדגם? או אולי אפילו הסבר קצרצר על ההבדלים?
    נקסטפיט זיפ / נקסטפיט זיפ מקס
    נקסטפיט מקס קלירטקס
    נקסטפיט מקס זיפ איר

אבדנו :)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדלים טכניים ולא גדולים

קובי סופר
    16/11/2023

שלום רוני,

ההבדלים טכניים ולא גדולים, בעיקר ברמות הגימור. הבטיחות זהה בכלל הדגמים.
    הדגמים ללא הזיפ לדעתי פחות מומליצים, בזיפ הריפוד יורד לכביסה בקלות גם מבלי לפרק את המושב מהרכב. ללא זיפ, צריך לפרק את המושב, לפרק את הרצועות וזה מצריך גם הברגות, בקיצור סיוט לדעתי.
    לכן אותם אני אישית הייתי פוסל מראש.

דגמי המקס נותנים את חלק הישבן עד הרגליים ארוך יותר.
    הסיבה, ההמלצה היא עד גיל שנתיים שהתינוקות יהיו נגד כיוון הנסיעה. החוק דורש עד שנה אבל, עד שנתיים ואפילו גיל 4 שנים, הרבה יותר בטיחותי לתינוקות להיות נגד הכיוון.
    היתרון של המקס באורך מאפשר לתינוקות לשבת ביותר נוחות מבלי שהרגליים שלהם יתקלו בגב מושב הרכב. לכן זה בעיקר תלוי בכם אם אתם רוצים שהתינוק יהיה נגד הכיוון ככל הניתן, אז יש יתרון גדול למקס. אם לא, אז אין סיבה ללכת על המקס.

בין אייר, קלירטקס או שאר השמות ההבדלים הם בבדים, לדעתי אין משמעות וזה בעיקר גימיקים שיווקיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו