מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי 6/5 או נונה או ספורט ליין סיילו xl או קמיליון 3 של בוגבואורן22/11/2023
היי אשמח בבקשה להמלצה ליתרונות חסרונות מתלבטת בין העגלות הללו
מחפשת יחסית מחיר הוגן
והכי חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קלה (אך בטיחותית)
ובעיקר העגלה שהטיולון שלה ישמש אותי אחר כך ולא אצטרך לקנות חדש שוב
ממש אודה לעזרתך בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ לא להתפזר
קובי סופר23/11/2023שלום אורן,
אני ממליץ לא להתפזר. להתמקד. לעשות טבלה של מה רוצים מהמוצר, תקציב, יתרונות שלא תרצו לוותר וחסרונות שתוכלו לחיות איתם.
קמיליון שונה לחלוטין משאר הדגמים שציינת.
הסיילו כבדה משמעותית מהבי 5 או הנונה.
לכן יש כאן הבדלים משמעותיים.
רוב ההורים רוכשים טיולון בכל מקרה בשלב מסויים. לצערנו הרוב רוכשים מהסיבה הלא נכונה, עשו בחירה לא נכונה של עגלה. קנו עגלה כבדה מדי, גדולה מידי, מסורבלת מידי או לחלופין לא נוחה לתינוק.
יש שקונים כדי לשמר את העגלה לתינוק הבא כי עדיף לחרוש על טיולון זול ולא על עגלה יקרה.
המטרה לדעתי ברכישת עגלה מהכיוון של משך שימוש צריכה להיות שהעגלה תשרת אתכם לפחות עד גיל שנה וחצי, אם אפשר ככל הניתן וגם ללא רכישת טיולון.
מחקרים מראים שתינוקות שהיו מול ההורה בעגלה גדלו להיות משכילים יותר, החלו לדבר בשלבים מוקדמים יותר, הקשר מול ההורה היה חזק יותר, ישנו טוב יותר בלילה, נרדמו מהר יותר ועוד. לכן אני תמיד ממליץ לרכוש עגלה עם מושב דו כיווני אבל גם שישרת אתכם עד גיל מאוחר ככל הניתן.
מהדגמים שרשמתם הקמיליון מסורבלת, הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר וזו סיבה שגורמת להרבה הורים לעבור מהר לטיולון. לכן עליה אני לא ממליץ.
הסיילו כבדות מאוד, ממליץ להרים את העגלות במצב מקופל עם הטיולון ואז לראות אם המשקל הוא משהו שאתם יכולים לחיות איתו.
הבי 5 קלה מה-6 אך ב-6 יש שיפורים אז יש כאן על כף המאזניים התלבטות. בכל מקרה דגמי הבי הוכיחו אמינות, שביעות רצון רבה כך שזו בחירה לא רעה. חשוב לזכור שמשלמים המון כסף בעיקר על המותג.
הנונה קלה, נוחה לניוד אבל המושב שלה מרשת, משהו שאני פחות אוהב. יקרה מאוד בלי הרבה סיבה לדעתי, בעיקר בגלל שנמכרת באופן בלעדי ברשת חנויות ואין תחרות.
אני ממליץ לבדוק גם את עגלות בייבי בוס שלנו. הן קלות משאר הדגמים, יותר נוחות לניוד, נוחות לתפעול וקיפול. כמוכן, הן במחיר הוגן לדעתי, בטח ביחס למה שמקבלים בתמורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)