סל קל מתאים לעגלת פג פרגו ויוצ'ה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סל קל מתאים לעגלת פג פרגו ויוצ'ה
    נועה
    23/11/2023

שלום קובי,
    החלטנו לרכוש את עגלת פג פרגו ויוצ'ה אבל כל עניין הסלקלים לא כ"כ היה לי ברור גם כששאלתי בחנות.
    האם אתה יודע לומר לי אילו סלקלים מתחברים לעגלה הזו? בין אם ישירות לעגלה ובין אם בעזרת מתאמים ואשמח גם לדעת מה הכי מומלץ מביניהם מבחינת מבחני ריסוק ונוחות לתינוק.

בנוסף, האם יש מתאם שיכול לאפשר לכל סלקל להתחבר לעגלה? או שזה לא עובד ככה, לא כ"כ הבנתי

תודה מראש,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע מה היבואן משווק בארץ

קובי סופר
    24/11/2023

שלום נועה,

בדרך כלל לפג יש מתאם אוניברסלי לכלל דגמי העגלות שלהם, המתאם האוניברסלי מתאים להמון סלקלים עם חיבור דומה בידית כמו: מקסי קוזי, סייבקס, ג'ואי/נונה ועוד.
    בדרך כלל היבואן בארץ לא משווק את המתאמים האלו.
    עשיתי חיפוש קל וכן ראיתי שיש חנויות שמוכרות. צריך לקחת בחשבון שגם אם כן בדרך כלל אלו יחידות בודדות אז צריך לוודא שיש להן במלאי.

בנוסף, סלקלים של פג מתחברים באופן ישיר על דגמי פג ללא מתאם. לכן צריך לבדוק אם יש מתאם אוניברסלי. במידה ואין, אז אם רוצים לחבר סלקל לעגלה אז צריך סלקל של פג. בטיחותית הסלקלים שלהם מעולים. החיסרון שהם יקרים.

מבין 2 האופציות, אני ממליץ ללכת על המתאמים וסלקל של ג'ואי אייג'ם 3. הוא גם במחיר סביר וגם בדירוג בטיחותי גבוהה מואד, לדעתי גם יותר נוח לתינוקות בהשוואה לסלקל של פג.
    זאת כמובן בתנאי שיש את המתאם זמין לרכישה בארץ. כמובן שניתן להזמין אונליין מחו"ל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה + כמה שאלות

נועה
    26/11/2023

היי קובי, תודה על התשובה
    אבחן את ג'ואי אייג'ם 3 כמובן במידה ובאמת אמצא את המתאם המדובר.

בנוסף למקרה שמעניין אותך :)
    העגלה מגיעה כן מגיעה עם מתאמים אבל ככל הנראה לא המתאם עליו אתה מדבר, עם המתאם שמגיע עם העגלה מתחבר סלקל ברייטקס willow s בדקתי פיזית על העגלה אז לידיעתך בלי קשר.

השאלה היא כזו, אם אתה מכיר את הסלקל הזה - האם מומלץ? עדיין עדיף הסלקל של ג'ואי?
    בנוסף - יש היום סלקלים בשוק שזווית השכיבה שלהם משתנה ויכולה להאריך את השהות בסלקל, האם מומלצים? אם כן אילו דגמים שאתה מאמין שיכולים להתחבר לסוג העגלה שלנו? כמובן גם נעשה בדיקה פיזית בחנות

ושאלה אחרונה - כמה סלקל הכרחי בילד ראשון? בעלי ממש בעניין ואני פחות, נראה לי שבכל מקרה לסחוב את התינוקת עם הסלקל במדרגות זה כבד (גרים בקומה 3 ללא מעלית ב5 חודשים הקרובים העגלה עצמה לא מיועדת לעלות הביתה) אז כמה זה הכרחי אם הפונקציה הזו פחות רלוונטית? אולי כדאי להתחיל ישר עם כיסא? אם כן חשבנו על ברייטקס one4life אודה לדעתך גם עליו תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב לדעת

קובי סופר
    26/11/2023

שלום נועה,

טוב לדעת. קצת מוזר שמגיע אם מתאם לברייטקס ולא לפג, אלא אם הוא ופג מתחברים באותה הדרך למתאמים.

לגבי הסלקל עצמו, הווילו קיבל דירוג נמוך יחסית, הסלקלים של פג קיבלו דירוג גבוה יותר. יחד עם זאת, מה שנבדק הוא הווילו הישן. כעת יש ווילו חדש קליקטייט. הבעיה שהוא חדש ועדיין לא נבדק במבחן רשמי ולכן קשה לי להמליץ לכאן או לכאן. הקליקטייט בדרך כלל משפר משמעותית את הדירוג של ברייטקס.
    אז עדיין אני נשאר בהמלצה של ג'ואי בעדיפות ולאחר מכן הפג.

סלקל עם זווית משתנה לדעתי זה גימיק ולא מעבר. יש להם חיסרון ענק, הם סופר כבדים והמילה סל קל כלל לא מתאימה להם.
    להרים משקל כבד יחד עם תינוק, בייחוד שהתינוק גדל, זה לא תענוג. רוב ההורים יעדיפו להשאיר את הסקל ברכב כך שכל היתרון של השכיבה לא רלווטני. בנוסף, האמבטיה נוחה פי כמה מכל סלקל נשכב. אנחנו משקיעים לא מעט בעגלה עם אמבטיה כך שעדיף שהתינוק יהנה באמבטיה.
    היתרון היחיד בסלקל והסיבה להעדיף אותו על כיסא הוא יכולת הניוד. אם התינוק נרדם בנסיעה והגענו הביתה, במקום להעיר את התינוק ולסחוב בידיים, פשוט מכסים את הסלקל, מניידים עד לבית ידני או על העגלה, מעבירים בזהירות מהסלקל למיטה והתינוק נשאר לישון. אותו כנ"ל אם יצאנו ל-5-10 דק' מהרכב, מניידים עם הסלקל על השלדה של העגלה, זה יותר פרקטי ונוח להורים, פחות לתינוקות אבל בניוד קצר זה גם לא קריטי, בייחוד שהתינוק ישן ועדיף לנו שיישאר כך.
    כשיש מדרגות אז צריך לשקול את העובדה שצריך לסחוב ידנית, כאן אני כבר בספק אם יש יתרון לסלקל, מאוד תלוי בכם וביכולות הפיזיות.

לגבי כיסא, לא הייתי בחור בוואן פור לייף, לדעתי בחירה לטובה לניו בורן. המומלץ ביותר לדעתי הוא צ'קו נקסטפיט זיפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המפורט

נועה
    27/11/2023

היי קובי,
    תודה על המענה המפורט
    ככל הנראה נרכוש את הצ'יקו ונוותר על סלקל :)
    לגבי המתאמים - זה מתאמים של פג פשוט הם מתאימים לברייטקס החדש גם, כי יש לו צורה חדשה מסתבר.

תודה!
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן מה שתיארתי לעצמי לגבי המתאמים

קובי סופר
    27/11/2023

שלום נועה,

כן מה שתיארתי לעצמי לגבי המתאמים.
    בכל מקרה הכיסא של צ'יקו מעולה, גם מניסיון אישי עם הילדים שלי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו