עזרה לבחירת עגלה לבית הסבתא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה לבחירת עגלה לבית הסבתא
    רות
    26/11/2023

שלום וברכה,
    אני מעוניינת לרכוש עגלה שתכלול אמבטיה, טיולון וסלקל (שניתן להשתמש בכסא בטיחות).
    המטרה שנוכל להביא נכד/ה אלינו ברכב שלנו ויהיה כבר את כל הציוד.
    אשמח להמלצתך - באפשרויות תקציב שונות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי להמליץ באופן כללי

קובי סופר
    26/11/2023

שלום רות,

קשה לי להמליץ באופן כללי.
    יש תמיד יתרונות גדולים במוצרים מסוימים לצד חסרונות. פערי המחיר עצומים. כך שקשה לי לכוון.

אני תמיד ממליץ על העגלות שלנו, של בייבי בוס. לא רק כי הן שלי אלא כי באמת אני חושב שהן הטובות בעולם. כל היופי שהמחיר שלהן הוגן. כמובן גם תמיד מסייג, ממליץ לבדוק באופן פרטני לבד בחנות. לנייד את העגולת עם משקל של 12 ק"ג, לקפל לבד עם מושב הטיולון, להרים במצב מקופל כדי לחוש את משקלן. כך תבינו אם המוצר תואם לצרכים והדרישות.

מעבר לכך, צריך לציין דרישות משקל, תקציב, אם יש תא מטען נדיב, גרים בק.ק או שיש מעלית וכו'. כך אוכל לכוון יותר. לחלופין, אפשר לבדוק בחנויות דגמים שונים, לרשום את הדגמים ואוכל לתת יתרונות/חסרונות של כל אחד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת צ'יקו בלאק לייבל

רות
    26/11/2023

תודה רבה על המענה.
    האם עגלת צ'יקו בלאק לייבל שכוללת אמבטיה, טיולון וסלקל מומלצת לדעתך?
    הכוונה היא לרכישה מיד 2 עגלה מאוד שמורה.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה נתונים

רות
    26/11/2023

אנחנו גרים בבית קרקע, חשוב שנוכל לקפל את העגלה ולאחסן אותה כאשר הנכדים לא אצלנו, ובדכ פחות צריכים לנסיעות ויותר לשהות בבית שלנו.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלאק לייבל זו כנראה מהדורה מיוחדת

קובי סופר
    27/11/2023

שלום רות,

בלאק לייבל זו כנראה מהדורה מיוחדת לדגם כלשהו.
    לצערי אני לא יודע איזה. צריך לברר את שם הדגם ואז אוכל לתת מענה.

אם רוכשים יד 2 אז הייתי ממליץ לבדוק עגלות פג פרגו דגם בוק פלוס. הן לרוב נמכרות בזול, איכותיות, נוחות לקיפול ומרווחות ונוחות לתינוק.
    גם עגלות בייבי בוס שלנו אבל הן פחות נפוצות כיד 2.
    בתקציב גבוה יותר הייתי ממליץ על בוגבו בי 5 או 6. הן פחות נוחות לקיפול ופתיחה מ-2 הקודמות אבל גם, איכותיות וחזקות.

בכל מקרה על ה-3 עדיפים על כלל הדגמים של צ'יקו. לדעתי בעגלות תינוק צ'יקו פחות מתמחים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנינו יד 2 עגלת בוגבו קמילון 3 פלוס

רות
    27/11/2023

תודה רבה על העזרה!
    מקווה שההבדל בינה לבין בוגבו בי 5 או 6 שהמלצת לא משמעותי מידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדלים משמעותיים

קובי סופר
    27/11/2023

שלום רות,

ההבדלים משמעותיים. זו עגלה שאני פחות ממליץ עליה.
    מצד אחד, האמבטיה שלה הרבה יותר טובה מזו של הבי.
    הגלגלים יותר גדולים ולכן הרבה יותר נוחה לניוד.
    החיסרון הגדול הוא הטיולון:
    1. אין לו שכיבה ישרה, הוא נשכב בצורה שיש שקע בין גב התינוק לישבן, יש לכך חסרונות רבים.
    2. חייבים לפרק אותו טרם הקיפול כך שהקיפול מאוד מאוד מסורבל. בנוסף, הקיפול של השלדה גם מצריך מספר פעולות (ב-2 ידיים) לעומת פעולה אחת (ביד אחת) ברוב העגלות המודרניות.

אולי מכיוון שזו עגלה משנית ולא ראשית, לא כזו שתתנייד ברכב החיסרון של הסרבול בקיפול פחות קריטי. לגבי המושב, זה אינדיבידואלי, יש המון תינוקות שלא אוהבים את הזווית אבל, יש כאלו שמסתדרים איתה לא רע. בכל מקרה, תמיד יש את האפשרות לרכוש טיולון במחיר סביר בהמשך הדרך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו