בחירת עגלה וכיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה וכיסא בטיחות
    יפעת חיון
    26/11/2023

צהרים טובים,
    1. אנחנו מחפשים כיסא בטיחות בטיחותי שלא יתפוס הרבה מקום ברכב . יש לנו 2 רכבים קטנים . ועוד סלקל ברכב . נשמח לתובנות שלך בנושא חברות/דגמים.
    2. האם אתה ממליץ לקנות עגלת דונה כעגלה שנייה לתינוקת או שיש אופציה לעגלה אחרת שמתקפלת קומפקטית לרכב עם תא מטען קטן (בתא מטען כבר קיים עגלה לילד בן 1.8)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה וכיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה

קובי סופר
    26/11/2023

שלום יפעת,

אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה.
    השניים המומלצים ביותר שהם גם יחסית ברוחב לא צר ולא רחב הם: צ'יקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס מרתון קליקטייט. לכן ממליץ להתחיל איתם ולבדוק אם הם מתאימים לכם בגודל. מבחינת בטיחות הם שיא הבטיחות!

לגבי דונה, לא ממליץ בכלל.
    בטיחותית יש סלקלים עדיפים.
    המוצר סלקל באופן כללי אינו בריא לתינוקות.

אם אפשר להמתין עד ינואר, צריכה לחזור למלאי עגלת הבייבי בוס פנתרה שלנו שהיא מאוד קומפקטית וקלה. אם לא קריטי עניין המשקל, יש את דגם היגואר שלנו. שתיהן מאוד מאוד קומפקטיות ועם טיולון דו כיווני.

יש גם עוד שלל דגמים קטנים בקיפול אבל רובם לא מציעים מושב דו כיווני וזה משהו שאני ממליץ שלא לוותר עליו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו