בחירת עגלה - ספורטליין פולד מול נונה טריב נקסט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה - ספורטליין פולד מול נונה טריב נקסט
    גבי
    01/12/2023

שלום,
    אנחנו מתלבטים בין הספורטליין פולד לבין הנונה הטריב נקסט.

שתיהן קלות ופשוטות לתפעול, אך הפולד יותר צרה והסל התחתון שלה קטן יותר. אנחנו חוששים שבגילאים גדולים יותר, הטיולון יהיה לו צפוץ.

בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי טיב החומרים של ספורטליין לעומת הנונה.

לבסוף, פער המחירים פה הוא משמעותי. הפולד הולכת ב-2500 בעוד הנונה ב-5000. לכן אנחנו מנסים להבין האם הפולד תענה על צרכינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנונה יקרה רק בגלל שנמכרת בלעדית ברשת חנויות אחת

קובי סופר
    03/12/2023

שלום גבי,

הנונה יקרה רק בגלל שנמכרת בלעדית ברשת חנויות אחת.
    היות ואין תחרות הרשת יכולה לגבות כל מחיר שהיא רוצה.
    הנונה עגלה טובה אבל לדעתי המחיר מוגזם ולא ריאלי ביחס לתמורה. נונה שייכת לקונצרן מוצרי תינוקות סיני בשם ג'ואי.
    מותגה כחברת פרימיום הולנדית בועד ג'ואי כחברה עממית בריטית. בפועל, שתיהן סיניות מדיי וואן.
    יש להם דגמים מקבילים (אם הבדלים קלים ורמת איכות טיפה יותר גבוהה בנונה) ואפשר לראות שבדגמים אלו המחיר של הג'ואי הוא כמעט שליש מהנונה, זאת בעיקר בגלל שג'ואי נמכרת בכל חנות.
    לכן אני חושב שאין הצדקה למחיר של הנונה.
    בנוסף, אני לא חושב שהיא יותר איכותית מספורטליין.
    עם זאת, אני חושב שהפולד הוא הדגם הפחות מוצלח של ספורטליין. היתרונות הם משקל קל ביחס לדגמים האחרים ורחב גלגלים צר. מצד שני, היא פחות נוחה לניוד מדגמי הסיילו וגם מול הנונה. הקיפול שלה מסורבל מאוד וכך גם הפתיחה לאחר הקיפול. האמבטיה והטיולון יחסית צרים. לכן אני פחות ממליץ על הפולד. לדעתי דגמי הסיילו הרבה יותר מוצלחים. יותר מרווחים לתינוק, יותר נוחים לניוד, הרבה יותר נוחים לקיפול ופתיחה. מצד שני, הסיילו כבדות מאוד. באוזרים של 12-13 לשלדה וטיולון בעוד הנונה באזור ה-9 ק"ג. זה פער משמעותי ואני ממליץ לנסות לקפל לבד את העגלות עם הטיולון ולנסות להרים כדי להבין את ההבדלים ולראות אם אתם יכולים להתמודד עם משקל הסיילו.
    אם לא. אז זה ללכת על נונה או, אם הגעתם למחיר הזה, לדעתי בוגבו בי 6 הרבה יותר מוצלחת. האמבטיה של הבי גרועה לדעתי אבל הטיולון הרבה יותר מוצלח. גם בכל דגמי ספורטליין וגם בבוגבו, המושב יצוק מפלסטיק בעוד שבנונה זה מרשת.
    גם רשת לדעתי מספק פחות תמיכה, בנוסף, רשת עלולה להיקרע וזהו חלק שלא מכוסה באחריות. כמוכן בחורף, אוויר קל נכנס למושב.

אני גם ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. דגם בובקט או טייגר.
    הן שוקלות פחות מהנונה!
    כולת הניוד שלהן יותר נוחה ביחס לשאר הדגמים שציינתי.
    המושב יצוק מפלסטיק.
    הקיפול והפתיחה קלים כמו בסיילו כלומר יותר קל מהנונה לדעתי.
    אמבטיה וטיולון מרווחים. 5 שנות אחריות וכל הבדים יורדים לכביסה.
    המחיר באזור הספורטליין (תלוי בדגם ובצבעים).
    החיסרון המרכזי הוא שהן לא נפוצות בהרבה חנויות. הן נמכרות בעיקר במגזר החרדי שם הן כיום מותג העגלות המוביל יחד עם בוגבו. לכן צריך טיפה לעשות מאמץ כדי לראות אותן פיזית אבל לדעתי זה שווה כי זו התמורה הכי טובה לכסף בפער.

נכון שאלו עגלות שאני משווק ולכן אני משוחד לטובתן.
    לכן אני ממליץ תמיד לא להתסמך עליי ובטח שלא על אנשי מכירות בחנויות שגם להם יש אינטרס למכור מה שטוב לעסק שלהם ולא בהכרח מה שטוב ללקוח.

לכן ממליץ תמיד לגשת לחנות. לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל אחת מהעגלות שרלוונטיות לכם. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. כך תראו מי הכי נוחה לניוד.
    לאחר מכן לקפל ולפתוח את העגלה. פעם אחת רק את השלדה.
    פעם אחת עם המושב כשהוא לכיוון הנסיעה. פעם אחת עם המושב שהוא פונה אליכם. לאחר מכן, לנסות להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב. לבדוק ברכב.

כך תקבלו החלטה של מי מכלל הדגמים הכי נוחה לכם. כך תסתמכו רק על עצמכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו