מחפשים עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה לילד ראשון
    שני
    12/12/2023

נשמח להיעזר בבחירת עגלה.
    מה חשוב לנו (מלבד בטיחות כמובן)
    אמבטיה פלוס טיולון, לתינוק שייולד בחודש מרץ (חורף זמן קצר)
    מעוצבת יפה (לא מנקרת עיניים דווקא)
    עגלה שנמצאת מספיק זמן בשוק עם פידבקים חיוביים
    שתתאים לתא מטען פרייבט ממוצע
    קיפול שאינו מסורבל מידי, שתהיה פרקטית.
    גרים בקומה 2 ללא מעלית- אז לא כבדה.
    הורים גבוהים יחסית (1.77)
    יתכן שכדאי גם סלקל לאוטו שמתלבש על השילדה של העגלה.

מניחה שיש הרבה אופציות, אשמח לשמוע על כולן (אם קשה לפרט, אבדוק לפי השם בגוגל לגבי המפרט)

מה לא משנה לנו?
    המחיר (ההורים משלמים🤪)
    אם הדגם ישן כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליץ להתנסות לפני רכישה

קובי סופר
    12/12/2023

שלום שני,

ההמלצה הראשונה שלי תמיד, להתנסות לפני רכישה. תקבלו המלצות מחברים, משפחה, מאנשי מכירות בחנויות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס ולעסק שלהם ולא בהכרח מה שטוב לכם. גם את ההמלצות שלי תמיד ממליץ לקחת בספק.
    בסופו של יום, כל הורה בעל יכולות שונות, צרכים שונים, תשתית אחרת (סוג רכב, אזור מגורים, מדרגות/ק.ק/מעלית וכו').
    לכן לא בהכרח מה שטוב לקרוב משפחה שמהלל את המוצר יהיה טוב לכם.
    בהמשך להמלצה הזו, אני ממליץ להיסגר על 2-3 דגמים ולא להסתבך עם יותר. בסופו של יום לכל מוצר יהיה יתרון גדול אל מול חיסרון גדול, לא תוכלו לקבל הכל במוצר אחד ויהיו דברים שצריך להתפשר. לכן אני תמיד ממליץ לבחור בדגם שעם החסרונות שלו תוכלו לחיות בשלום.
    לאחר שנסגרתם, לגשת לחנויות, לשים משקל של תינוק 12-15 ק"ג בכל עגלה. אז לנייד את העגלות כמה דקות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן להרכיב את הטיולון פעם עם הפנים אליכם, אז לקפל את העגלה. לאחר מכן להפוך צד, אז לנסות לקפל שוב. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם הטילון! לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מה נכון לכם. אני מדגיש, לעשות הכל לבד ללא אנשי מכירות לצידכם. איש מכירות יתן לכם לקפל את העגלה ללא המושב אז ירגיש לכם שהעגלה קלה כאשר עם מושב היא ממש לא.

לגבי מעוצבת, זה הדבר האחרון שאני יכול להמליץ עליו.
    א. יופי/עיצוב זה בעיני המתבונן ולכל אחד טעם שונה.
    ב. יותר מחצי מהאמהות רוכשות עגלה על פי המראה ולאחר מכן מתחרטות על הרכישה כי המוצר לא נכון לצרכים ולאופי השימוש אז חבל. גם אם ההורים משלמים להיות עם מוצר לא מתאים ואז לרכוש טיולון זה לא תענוג.

ולהמלצות:
    תמיד אמליץ על העגלות שלנו של בייבי בוס.
    יש דגם פנתרה שחסר במלאי ויגיע בעוד חודש וחצי (אם החות'ים לא יגרמו לבעיות והם גורמים).
    הפלוס הגדול שלו זה המשקל. הוא שוקל רק 6.2 ק"ג עם הטיולון! זה משקל חלומי למי שצריך לעלות מדרגות כי אפשר לקפל את העגלה ביד אחת, לתלות על הכתף (יש לך רצועה כמו של תיק), לעלות עם התינוק ביד השניה כך מדרגות.
    רוב ההורים לא עושים כך, הם עולים מדרגות עם העגלה פתוחה שהתינוק בפנים. א. זה מסכן את התינוק. ב. זה שוחק את העגלות בקצב מטורף עד קריסה מוחלטת, שבר, פגמים וכו'. לכן זה לא מומלץ. עם זאת. הרוב המוחלט של ההורים כך נוהג. אז זה לשיקולכם.
    יש את דגם הבובקט שלנו שזהה לפנתרה רק עם גלגלים יותר גדולים, אז יכולת הניוד עדיפה בדרכים משובשות (בעיר פחות יורגש הבדל). כמוכן היא מעט יותר גבוהה. מצד שני שוקלת 2 ק"ג יותר.
    הפלוסים בעגלות שלנו:
    5 שנים אחריות
    כל הבדים 100% יורדים לכביסה ברוב העגלות רוב הבדים יורדים אך לא הכל.
    את הגגונים ניתן לבחור בצבע X ובהמשך ניתן לרכוש ערכה בצבע אחר. כך לדוגמא אם יש בד, אפשר לקנות עגלה עם גגונים ורודים ובהמשך לרכוש צבע אחר.
    החיסרון, הן לא נפוצות בהרבה חנויות, בעיקר במגזר החרדי שם הן מהנמכרות ביותר, הסיבה לכך היא שביעות רצון שאחד ממליץ לשני. אין מושפעות מרשתות חברתיות או דברים אחרים.

מלבד בייבי בוס, יש את בוגבו בי 6 אם אנחנו במחירים הגבוהים.
    היא שוקלת כ-11 ק"ג עם טיולון. האמבטיה שלה לדעתי גרועה וקטנה אבל, מה שחשוב זה הטיולון והשלד והטיולון שלה מעולים. לדעתי עדיפה על דגם הדרגון פליי החדש שלהם.

אלו ההמלצות העיקריות. שאר האפשריות לדעתי פחות טובות.
    אם בכל זאת ראיתם דגם מסוים, ניתן לשאול וארשום את היתרונות חסרונות שלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו