המלצה על טיולון חזק וקומפקטי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון חזק וקומפקטי
    זהורית
    20/12/2023

הי,
    יש לי טייגר ואני מאוד מרוצה ממנה, רק שצריכה בנוסף טיולון יותר קומפקטי שנכנס לאוטו.
    מחפשת טיולון שלמרות שיהיה קטן יחסית, יהיה חזק ועם בולמי זעזועים ויתאים להליכה בדרכים משובשות. אני יודעת שמבקשת דברים סותרים, אז אין לי ציפייה שיהיה נוח בניידות כמו הטייגר, אבל עדיין שיהיה יותר נוח מטיולונים אחרים במידתו.
    בנוסך לכך אני נמוכה אז צריכה עגלה בגובה בערך כמו של הטייגר במצב הכי נמוך שלה.
    פחות קריטי- אבל אשמח לסל תחתון גדול יחסית. לגבי כיוון הטיולון- לא קריטי כי בטייגר יש טיולון עם הפנים להורה.
    תודה רבה🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ על סייבקס ביזי

קובי סופר
    20/12/2023

שלום זהורית,

הייתי ממליץ על סייבקס ביזי. הגלגלים שלו יחסית גדולים ויש לו קפיצים טובים. ברוב הטיולונים הגלגלים קטנים, לא איכותיים ובקושי יש קפיצים. המטרה לעשות מוצר קל, כדי להגיע למשקלים קלים היצרנים מקצצים בהמון דברים, בייחוד בכל החלקים הקשורים ליכולת הניוד.
    לכן הביזי לדעתי הוא הרע במיעוטו. לגבי הגובה צריך לבדוק פיזית בחנות. כמוכן הוא טיפה כבד מטיולונים ממוצעים (אבל יותר קל מהטייגר) בגלל הגלגלים.
    לגבי חוזק, קשה לומר, הוא יחסית חדש אבל נראה שהוא יעשה את העבודה.

יש את סילבר קרוס ווינג שהוא סוס עבודה ואחד הטיולונים החזקים והאמינים בשוק, כמוכן נמכר מעל ל-3 שנים כך שיש גם מדד. הוא פחות נוח לניוד לדעתי כי הגלגלים שלו טיפה יותר קטנים מהסייבקס אבל יש לו קפיצים ברמה זהה. הוא יותר קומפקטי ויכול להיות שבגובה יהיה יותר נוח. אגב הטיולון שלנו של בייבי בוס שיצא בסוף ינואר 24 מבוסס על הבסיס שלו, זה רק כדי להראות עד כמה אני חושב שזה טיולון נהדר.

בכל מקרה כמו תמיד, ממליץ להתנסות פיזית, לנייד בחנות ומחוץ לחנות יחד עם התינוק. לשנות מצבים (כי זה פחות נוח לעומת הטייגר), לקפל, להרים ולבדוק ברכב. אם מתוכנן שגם הטייגר תהיה ברכב אז כמובן לבדוק יחד עם הטייגר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו